تقویت کننده هست ولی به نظرم ارزش هزینه کردن برای شما نداشته باشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من تو یه اداره مشغولم که اینترنت رایگان به پرسنل داده .قبلا یه بخشی مشغول بودم که سیگنال قوی داشتم و به راحتی از اینترنت روی گوشی اندرویدیم استفاده میکردم ولی جام عوض شده و سیگنال بسیار ضعیف و نمیتونم وصل بشم .سخت افزار یا آنتنی هست که بشه سیگنال رو تقویت کرد و رو گلکسی اس 4 بتونم استفاده کنم؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
|
|
کاربر شهرسختافزار
مگه قیمتش چنده .اگه خیلی گرون نباشه میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کیی نیس جواب سوال منو بدونه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه اطلاعاتم در مورد گوشی زیاد نیست
احتمالا اگر pc متصل به اینترنت دارید میتونید با کابل یا افزودن یک کارت شیکه کوچک اینترنت را به گوشی برسانید
دستگاههای ریبپیتر که بهادر گرامی فرمودند مشکلات بخصوص خودش را دارد و باید توسط سوپروایزر خود اداره کانفیگ و منیج بشه ( که اگر این کار امکان پذیر بود احتمالا شما این تاپیک را اینجا ایجاد نمیفرمودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks