سلام من ميخوام adsl 128 بگيرم چه مودمي بگيرم خوبه؟؟من خونه فقط يك لب تاپ دارم و pc ندارم ايا مودم pc با لب تاپ فرق ميكنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد نميخوام از 50 هزار تومان هم بيشتر بشه ممنون.
کاربر شهرسختافزار
سلام من ميخوام adsl 128 بگيرم چه مودمي بگيرم خوبه؟؟من خونه فقط يك لب تاپ دارم و pc ندارم ايا مودم pc با لب تاپ فرق ميكنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد نميخوام از 50 هزار تومان هم بيشتر بشه ممنون.
|
|
سلام .
بهتره مودمی بگیرین که خود ارائه کننده خدمات ADSL بهتون میده . به خاطر بحثهای سازگاری و این حرفاست .
قیمتشون هم از همون 50 تومن هست تا به بالا .
بین مودم لپ تاپ و مودم ADSL هم تفاوت هست . مودم لپ تاپ همون مودم های اینترنال خطوط Dial up هست . اون یکی دیگه هم که کارت شبکه بی سیم هست و کارش کلا یه چیز دیگه اس . فقط یک کارت شبکه میمونه که اونم برای شبکه استفاده میشه و مودم ADSL باید به اون متصل بشه .
ripek (31-01-10)
کاربر شهرسختافزار
مرسي يعني مودم adsl لپ تاپ با مودم adsl كامپيوتر فرق دارن با هم؟؟؟؟
ripek (31-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام. خیر تفاوتی ندارند. شما بعد از تهیه ی مودم ADSL میتونید اونرو توسط کابل شبکه یا USB ( که بیشتر مودم های ADSL موجود در بازار هر دو رو دارند ) میتونید به لپ تاپ یا PC متصل کنید.
D J V A H I D (31-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اگر ميشه بگين چي بگيرم چون خود شركت مودم خوبي نميده مودمي كه قيمتش بيرون 30 هزار تومان هست 50 هزار تومان ميده البته شركت گفت d-link نگيرم!
عضو VIP شهرسختافزار
شما کجا هستی دوست عزیز ؟ از چه شرکتی گرفتی ؟! کدوم شهر ؟ کدوم ISP ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (01-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من از ساري هستم از شركت خزر تارتن كه براي پارس انلاين را ارائه ميده بالاخره مودم وايرلس بگيرم يا نه؟ usrobotic چطوره؟؟؟من اكسترنال dialup را الان 1 سال دارم خيلي راضيم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاً شرکت پارس انلاین لطف دارن مودم هایی که ارائه میدن خوراک هک هستن
شرکت پارس ان لاین ساری الان 1 سال هست که هک شده من و بچه ها دارن به لطف مودم هایی که خود شرکت میده از اینترنت رایگان استفاده میکنن
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با توجه به استفاده از لپ تاپ هر طور است کمی روبودجه خودت بزار و یه مودم وایر لس ارزون بگیر وگرنه بعدا پشیمون میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (01-02-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
اين مودم براي ارتباط سيستم اينترنت ADSL به پورت USB كامپيوتر شما طراحي و ارائه شده است.يعني به جاي اتصال مودم به پورت شبكه (كارت شبكه )مودم شما از پورتهاي USB استفاده ميكند كه راحت ترو دسترسي به آنها آسان ميباشد.همچنين پورت شبكه كامپيوتر شما اشغال نشده و ميتوانيد همزمان از پورت شبكه براي اهداف ديگر استفاده كنيد.
مناسب ترين و راحت ترين مودم براي استفاده هاي خانگي براي تأمين اينترنت ADSL براي يك دستگاه كامپيوتر شخصي ياlaptop ميباشد.
پرفروش ترين مدل در بين شركتهاي همكاربوده ورضايت مشتريان از اين محصول آنرا به يك آيتم پرفروش ومحبوب تبديل كرده است .
از مزاياي اين دستگاه عدم نياز به تغذيه (آداپتور)است كه معمولاً براي laptop يا PC شما دست وپاگير است ميباشد.نصب آسان وحجم كم وظاهرشيك آن از مزاياي اين مدل ميباشد .
قیمت : حدود 30 هزار تومان !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-02-10), D J V A H I D (01-02-10), matoos (01-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks