شما کجا هستی دوست عزیز ؟ از چه شرکتی گرفتی ؟! کدوم شهر ؟ کدوم ISP ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
شما کجا هستی دوست عزیز ؟ از چه شرکتی گرفتی ؟! کدوم شهر ؟ کدوم ISP ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (01-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من از ساري هستم از شركت خزر تارتن كه براي پارس انلاين را ارائه ميده بالاخره مودم وايرلس بگيرم يا نه؟ usrobotic چطوره؟؟؟من اكسترنال dialup را الان 1 سال دارم خيلي راضيم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاً شرکت پارس انلاین لطف دارن مودم هایی که ارائه میدن خوراک هک هستن
شرکت پارس ان لاین ساری الان 1 سال هست که هک شده من و بچه ها دارن به لطف مودم هایی که خود شرکت میده از اینترنت رایگان استفاده میکنن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks