اگر ميشه بگين چي بگيرم چون خود شركت مودم خوبي نميده مودمي كه قيمتش بيرون 30 هزار تومان هست 50 هزار تومان ميده البته شركت گفت d-link نگيرم!
کاربر شهرسختافزار
اگر ميشه بگين چي بگيرم چون خود شركت مودم خوبي نميده مودمي كه قيمتش بيرون 30 هزار تومان هست 50 هزار تومان ميده البته شركت گفت d-link نگيرم!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما کجا هستی دوست عزیز ؟ از چه شرکتی گرفتی ؟! کدوم شهر ؟ کدوم ISP ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (01-02-10)
کاربر شهرسختافزار
من از ساري هستم از شركت خزر تارتن كه براي پارس انلاين را ارائه ميده بالاخره مودم وايرلس بگيرم يا نه؟ usrobotic چطوره؟؟؟من اكسترنال dialup را الان 1 سال دارم خيلي راضيم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاً شرکت پارس انلاین لطف دارن مودم هایی که ارائه میدن خوراک هک هستن
شرکت پارس ان لاین ساری الان 1 سال هست که هک شده من و بچه ها دارن به لطف مودم هایی که خود شرکت میده از اینترنت رایگان استفاده میکنن
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با توجه به استفاده از لپ تاپ هر طور است کمی روبودجه خودت بزار و یه مودم وایر لس ارزون بگیر وگرنه بعدا پشیمون میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matoos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
matoos (01-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks