2حالت داره یا اینترنت محدود دریافت کردید یا اینکه دانلود منیجر شما مشکل داره
کاربر شهرسختافزار
با سلام
بنده اینترنت 512 پارس انلاین دارم چند روزی میشه تمدید کردم از اون روز وثتی که یه فایل رو واسه دانلود میزارم سرعتش میشه 200 یعد چند ثانیه 0 میشه فقط مشکل دانلود دارم تو باز کردن سایتا خوبه به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت خط شما سالمه ویندوزمم عوض کردم حتی مودمم ریستش کردم ولی بازم همین مشکل دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
2حالت داره یا اینترنت محدود دریافت کردید یا اینکه دانلود منیجر شما مشکل داره
کاربر شهرسختافزار
يا ميتونه مشكل از سرور سايت دانلود باشه
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از دوستان ولی هیچ کدوم نیس از هر سایتس دانلود میکنم همینه هر برنامه ای رو هم تست کردم اخرشم دیروز ویندوز زدم حتی مودم رو هم ریست کردم....!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه مدتی قبل وبعد انتخابات کشور این بلا سر اینترنت میاد
البته سایتهای ایرانی خیلی بهتر از سایتهای خارجی باز میشن واین تجربه شخصی بنده وچندنفر از دوستان وهمکاران هست
در کل تامدتی بایدبا این مسله سر کرد تا این مدت زمان بگذرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
erfan5103 (13-05-13)
ping 4.2.2.4 -t
رو توی Run و cmd اجرا کنید ببینید قطعی چقدر دارید هم بد نیست
من وایرلس 128 کیلو دارم
دیگه خودتون ببینید چقدر اختلاف داره وبسنجید
untitled...........JPG
erfan5103 (13-05-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دانلود منيجر رو آپديت كنيد تو قسمت محدوديت دانلود گزينه ايش رو دست نزديد
؟
اگه اين نباشه احتمال 90% از شركت ارائه دهنده اينترنته
کاربر شهرسختافزار
مشکل از از جایی هست که سرویس ارائه میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من این تست رو زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ttl 46
و
time:235ms میده نمیدونم خوبه یا بد یه چیز دیگه هم فهمیدم وقتی که سرعت دانلود رو روی 99KB/s محدود میکنم روان دانلود میکنم ولی وقتی از 100 بالاتر میره باز همین مشکل رو دارم واقعا کلافه شدم
کاربر شهرسختافزار
داداش بهتر اين كار اينه كه زنگ بزني پيشتيباني فني شركت ارائه دهنده
kingsped (22-06-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks