درایور wifi را کاملا انیستال من و دوباره نصب کنید . سعی کنید ورژن جدید رو از سایت سازنده بگیری .
کاربر شهرسختافزار
باسلام
دیروز که از وای فای استفاده می کردم خیلی خوب ولی وقتی disconnect شدم بعد از چند دقیقه علامت ضربدر روی شبکه اومد هیچ کانکشنی رو نشون نمی داد
troubleshoot problem هم زدم فایده نداشت درایور شبکه هم که نصبه به نظر شما مشکل سخت افزاری نیست ویندوزم 8
ali hosein (04-09-15), hamidhrs (03-09-15), SOHR@B (02-09-15)
کاربر شهرسختافزار
نشد چند بار ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس باید ماجول وایرلس لپتاپتون عوض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidhrs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali hosein (04-09-15), M3RS4D 50062 (04-09-15)
دوست عزیز از کارت شبکه هم میتونه باشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidhrs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamidhrs (04-09-15)
hamidhrs (04-09-15)
کاربر شهرسختافزار
وای فای درست شد ویندوز 8 رو عوض کردم ویندوز 7 نصب کردم اتفاقی کلید fn+f2 رو زدم درست ولی این کلید ترکیبی تو ویندوز 8 کار نمی کرد
باید atk driver رو بگردید تو سایت سازنده برای فعال شدن کلیدهای hotkeysبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidhrs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks