دوست عزیز من دو بار تونستم با خرید کابل مخابراتی هوایی (از همون کابلهای مشکی که خود مخابرات استفاده می کنه)و کشیدن اون از داخل پست مخابراتی توی کوچمون مستقیما تا پشت خود مودم مقداری از نویز رو کم کنم.چند بار هم این کار نتیجه ای نداد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هزینه کابلش برات مشکلی نداره میتونی تست کنی.منظورم از پست مخابراتی توی کوچه همون جعبه های مستطیل شکل کوچک نقره ای رنگ هست که مخابرات روی دیوار نصب میکنه.(تصویر بالا).باید درشو باز کنی و خط خودتو پیدا کنی و مستقیم از اون تو کابل بکشی توی خونه.
من که این کار رو با پرداخت حق الزحمه اش دادم خود نصاب مخابرات برام انجام داد.در بعضی موارد خوب جواب میده و در بعضی موارد نه.
میتونی اولش یک کابل یک متری مخابراتی رو یک سرشو سوکت بزنی و سر دیگشو داخل پست مخابراتی توی کوچه وصل کنی و سر سوکت دارشو بزنی به مودمت و همونجا توی کوچه تست کنی ببینی نویزت کمتر میشه یا نه
.اگر کمتر شد بعد هزینه کنی واسه کابل کشی.البته اینکار رو باید موقعی انجام بدی که با تست کردن نویز سر خطت یعنی جلوی در خونتون ببینی نویز تغییری نکرده.بعد میتونی این کار رو هم تست کنی.
من نمی دونم مودمت چه برندی هستش.اما استفاده از مودمی که چیپست برودکام داره هم میتونه مقداری از نویز کم کنه.

Bookmarks