اینکه میگم توضیحش سخته برای اینکه من دانش این کار رو ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه گزینه Use Static IP Address نیست اشتباه نکنی. شما باید بگردی که یه جا آیپی شما رو زده که همون 192.168.1.1 هستش و قابل ویراش هم هست .
شاید من نتونستم منظورم رو درست بیان کنم اتفاقا فقط از طریق مودم هستش و لا غیر.
در حالت بریج چراغ نت رو شن نباید بشه و لی در pppoe باید چراغ روشن بشه اگه تنظیمات درست و چراغ مودم هم نسوخته باشه.
البته اینکه چراغ در حالت pppoe روشن نمیشه یه علت دیگه هم میتونه داشته باشه که الان به ذهنم رسید تو اینجا منظور استان ما مخابرات برای جلوگیری از سوء استفاده غیر سرور رو روی مک آدرس سیستم یا مودمی که اولین بار به سرور وصل میشه قفل میکنن چون شما گفتین با بریج وصل میشه ولی با pppoe وصل نمیشه احتمال داره شرکت یا مخابرات که از اون سرویس گرفتین این کارو کرده باشه که در این صورت نباید هم روشن و وصل بشه چون شرکت مذبور مک ادرس کامپیوتر رو مبنا قرار داده چون در حالت بریج شما از طریق سیستم و با پل مودم وصل میشین سرور شرکت کامپیوتر شما رو میشناسه و در حالت pppoe چون مودم وصل میشه به شرکت مودم رو فقط میبنه نه سیستم رو برای اینکه مطمعن بشین به شرکت زنگ بزنین و بپرسین تغیییر مک آدرس در اتصال به اینترنت اون شرکت تاثیر داره یا نه اگه اره باید بنا به نیازتون هر کدوم از روشهای اتصال به اینترت که براتون بهتره انتخاب کنید اگه pppoe میخواهید زنگ بزنین بگین براتون درست میکنن از شرکت ولی شما هم قبلش مودم رو باید تنظیم کنید بعد زنگ بزنید که وقتی برای اولین بار مودم به شرکت وصل میشه دیگه فقط مودم رو بشناسه نه کامپیوتر رو.
البته یه روش دیگه هم هست که مک آدرس رو تغییر میدی اینطوری سرور متوجه نمیشه و میتونید وصل بشید ولی اونم باید بتونید مثل همین آیپی جاش رو پیدا کنید و تغییر بدید و در ضمن مک آدرس سیستمتون رو هم باید بدونید که بتونید اینکار رو بکنید ببخشید که دیگه بیشتر توضیح نمیدم همینطوریش یه انشاء شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks