به خاطر تعرفه ی گرون و کیفیت پایین اسیاتکو جمع اوری کردم و به جاش مخابراتو فعال کردم.
تنظیمات به این شکل شده و سرعت دانلود روی دومگابایت ثابت شده که بهبود خیلی خوبیه.
Screenshot_20210710-205204~2.png
کاربر شهرسختافزار
به خاطر تعرفه ی گرون و کیفیت پایین اسیاتکو جمع اوری کردم و به جاش مخابراتو فعال کردم.
تنظیمات به این شکل شده و سرعت دانلود روی دومگابایت ثابت شده که بهبود خیلی خوبیه.
Screenshot_20210710-205204~2.png
|
|
بهتر شده هر چند هم مخابرات هم متاسفانه این کارهای غیر رقابتی زیاد میکنه و چندان منصفانه کار نمیکنه علیه شاتل و آسیا تکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezaq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بهتر شده هر چند هم مخابرات هم متاسفانه این کارهای غیر رقابتی زیاد میکنه و چندان منصفانه کار نمیکنه علیه شاتل و آسیا تکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezaq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezaq (11-07-21)
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=AMD>INTEL;435553]بهتر شده هر چند هم مخابرات هم متاسفانه این کارهای غیر رقابتی زیاد میکنه و چندان منصفانه کار نمیکنه علیه شاتل و آسیا تک
- - - Updated - - -
تعرفه های اسیاتک دوبرابر مخابراته، اسیاتک حتی قیمت بسته های جشنوارشم گرونتر از مخابراته و اینکه همشون پیش پرداختن.اما مخابرات پس پرداخت داره و اخر هرماه میاد روی قبض که خیلی خوبه.
مثلا مخابرات بسته 6ماهه سرعت 16 حجم 780گیگ بین لملل میده 390 تومن،اما اسیاتک همونو میده 920 تومن!!!
[QUOTE=Rezaq;435557]هدف خاصی دنبال میکنه خارج کردن رقبا . به طبع خود متولی میتونه قیمت کمتری ارائه بده به دلیل انحصارشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین تغییر کیفیت خط هم برای من جای سوال است .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks