با سلام به دوستان انجمن
من میخواستم بدونم ایا میشود دو عدد کانکشن رو باهم جمع کرد تا سرعن اینترنت رو افزایش بدهیم
من دو عدد کانکشن دارم که هر و قت خواستم میتونم بینشون سوویچ کنم هر دو کانکشن مال یه شرکت می باشد
ایا این کار شدی هست یا نه؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوستان انجمن
من میخواستم بدونم ایا میشود دو عدد کانکشن رو باهم جمع کرد تا سرعن اینترنت رو افزایش بدهیم
من دو عدد کانکشن دارم که هر و قت خواستم میتونم بینشون سوویچ کنم هر دو کانکشن مال یه شرکت می باشد
ایا این کار شدی هست یا نه؟
|
|
خیر ولی برای افزایش سرعت اینترنتتون یه راه پیشنهاد میکنم.البته اگر از سون استفاده میکنید.
به قسمت پروپرتیس کامپیوتر برو و روی Device Manager کلیک کن و از بخش مدم ها مدمت رو انتخاب کن و از زبانه ی Advanced توی کادر خالی عبارت AT&FX رو بنویس و اوکی کن.
حالا برو به بخش ویژگی های کانکشنت و ماکزیمم سرعتت رو بزار رو 9216000
این کار تو سرعتت تاثیر زیادی داره.
زندگی تنها دو چیز به من آموخت : آرزوی مرگــــــ و مرگــــــ آرزو
ولی هم چنان امــیــــــــــــــدوارم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط no5233 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع ارتباط شما چیست ؟ ( وایرلس ، adsl ، dialup)
این کار شدنی است ولی نه برای مصارف عمومی مانند باز کردن پیج و وب گردی
مثلا وقتی فایلی با idm دانلود میکنید یک تعداد از کانکشنها را از خط دوم دانلود میکند
البته برای این کار به سخت افزار ویژه و تخصص نیاز دارید و با نصب یک نرم افزار و چند کلیک انجام پذیر نیست
life24 (10-09-12)
کاربر شهرسختافزار
ADSLمیباشد در استان گیلان مشترک مخابرات هستم
تمامی قطعاتی که لازم هست رو بهم بگید ممنون میشم
و ایا کاملا عملی میشود؟
و چگونه؟
با تشکر از اقا nima
خواهشمندم لطفا سریع جواب بدهید
باتشکر
آخرین ویرایش توسط no5233 در تاریخ 09-09-12 انجام شده است
شما دو خط تلفن رانژه شده، دو عدد مودم، یک روتر بورد و یک آدم متخصص لازم داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط no5233 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانفیگ کردن روتر بورد کمی حرفه ایست و بنده آنقدر بر روی آن تسلط ندارم که از راه دور بتوانم به شما کمکی کنم
life24 (10-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks