red_waves عزیز
بنده متاسفانه مشهد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بابت تحقیق هم بسیار سپاسگذارم!
خوب این روتری که شما معرفی کردین متاسفانه 2 عدد درگاه wan داره که خوب برای 4 تا کانکشن ADSL متاسفانه جواب نخواهد داد و باید 4 پورت داشته باشه که بنده بعد از جستجوهای فراوان به یک مدل روتر از tp-link رسیدم که نمی دونم هنوز تو ایران یافت میشه یانه!
در مورد لود بالانسینگ هم این tp-link که عرض کردم ، خودش تمامی تنظیمات مربوط به ip و ... رو میشه بصورت مانوئل بهش داد و باقی کارها رو خودش انجام میده! قیمت جهانیش حدود 150 دلاره که احتمالا توی ایران هم اگه باشه همین حدودا باید باشه!
در مورد نرم افزار هم بله خوشبختانه با windows server 2003 و 4 تا کارت لن و یه سری چیز دیگه میشه عمل لود بالانسینگ رو انجام داد که بنده از ویندوز سرور چیزی در چنته ندارم و وقتی هم دنبال منبع رفتم با کتابهای 300-400 صفحه ای انگلیسی مواجه شدم که خوب خوندن و ترجمه این کتابها کار حضرت فیلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید بگردم ببینم این tp-link رو میتونم پیدا کنم یا نه و برم سراغ باقی ماجراها!

Bookmarks