با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط احسا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی عضویت شما رو در PCN تبریک می گم!
من از این مودم استفاده کردم و یادمه موقع نصب اصلا" نتونستم اون رو از دو تا راهی که در راهنمای نصب بهش اشاره شده بود نصب کنم.
اتصال پاور، تلفن و USB مودم خودتون رو برقرار کنید. وارد ویندوز بشید و مودم رو روشن کنید که در این صورت باید چراغ های Power و ADSL به طور ثابت و چراغ USB به شکل چشمک زن و یا ثابت روشن باشه. در غیر این صورت اتصالات و یا درستی کارکرد مودم خودتون رو چک کنید. اگه فعلا" نیازی به روتر ندارید اتصال LAN رو برقرار نکنید و پیشنهاد می کنم اول مودم رو با USB راه اندازی کنید و پس از اتمام در صورت نیاز LAN رو وصل کنید.
در مرحله بعد روی My Computer کلیک راست کرده و وارد Device Manager بشید. اگه مودم به طور خودکار شناسایی شده باشه، باید نام مودم خودتون رو در بخش Network Adapters مشاهده کنید در غیر این صورت باید یک سخت افزار شناسایی نشده همراه با علامت تعجب زرد در لیست سخت افزار ها باشه. روی اون سخت افزار نا شناخته کلیک راست کرده و گزینه ی Update Driver Software رو انتخاب کنید. سپس با انتخاب یکی از گزینه های Automatic یا Manual اقدام به نصب درایور مودم کنید. سی دی نصب مودم رو درون درایور نوری بذارید تا در صورت عدم پیدا شدن مودم در حالت Automatic به صورت Manual جست و جو رو درون داریو سیدی اجرا کنید. امیدوارم که این طوری مودم نصب بشه. در صورتی که اصلا" سخت افزار شناسایی نشده وجود نداشت اتصال USB رو چک کنید.
همچنین در این حین به نرم افزار های امنیتی خودتون در صورت پرسیدن سوال از شما، اجازه Allow Sharing بدید.
سپس از بخش Network Connection ویندوز می تونید یک Broadband Connection ایجاد کنید و با وارد کردن مشخصات حساب کاربری خودتون به اینترنت متصل شید.
باید اضافه کنم که درایور این نوع مودم usb8023 هستش به طوری که مودم شما به صورت خودکار روی لینوکس اوبونتو شناسایی میشه و هیچ تنظیمات اولیه ای نیاز نیست. در صورتی که مودم روی این توزیع به درستی کار نکنه به احتمال زیاد مشکل از مودم و یا اتصالات هستش.
موفق باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks