دوست گرامی شما یک سری صحبت انجام میدین که چون نماینده شاتل در این فروم حضور ندارند در حد ادعا میتونه باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M@jiD.P30on برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ مدرکی مانند چارت مصرف روزانه یا هفتگی که با نصب یک برنامه نتورک مانیتور قابل ایجاد هستند ارائه ننمودید
از طرف دیگه با تمسخر انسانهائی که میتونند هیچ نقشی در ایجاد مشکل شما نداشته باشند بنده را به عنوان یک مخاطب آزرده کردید که مجبور شدم این پست را بزنم
مسئولین شرکت شاتل که دیوانه نیستند و اگر اینگونه که شما میفرمائید باشه در مدت زمان کوتاهی باید درب شرکتشون را تخته کنند
اینترنت 1 مگابیت بفروشن بعد 2 کیلو بایت در ثانیه به مشتری بندویت ارائه کنند ، این با عقل ناقص بنده جور در نمیاد
بنده گمان میکنم شما پدر ، پدر ، ...... بنویت را در آوردید و اگر به چارتهای چند ماه گذشته نگاهی بندازیم در هر ماه ده ها گیگابایت دانلود داشتید ( وجدانا غیر از اینه ؟)
شرکت هم طبیعیه که باند دانلود شما را محدود کرده که به سایرین هم چیزی برسه و شما شاکی شدین
بنده نه سنمی با این شرکت و نه دل خوشی خدمات افتضاح کل isp های ایران دارم و میدونم که چقدر در حق شما و بنده داره اجهاف میشه
بنده هم ماهیانه مبلغ 100 هزار تومان بابت اینترنت 256 دارم پرداخت میکنم و کم و بیش با همین مشکلات شما هم دست به گریبان هستم ولی در ازای آن با پیگیری فراوان تونستم اینترنت ارزان قیمت را به منطقه خودمون بیارم که کار و کاسبی isp تا چند ماه دیگه کلا تخته میشه
شما هم اگر از خدمات شرکت رضایت ندارید راهش اینه که بی طرفانه و با مدرک اینجا اطلاع رسانی کنید نه ..........
امیدوارم از صحبتهای بنده رنجیده خاطر نشده باشید و دست به دست هم بدین تا یکم با مسائل و مشکلات منطقی تر بر خورد کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks