سلام دوستان
میخواستم بپرسم ایا مک ادرس در isp ذخیره میشه و نمیشه با دو مودم به اینترنت دسترسی داشت و فقط اولین مودمی که کانفیگ شده میتونه استفاده کنه؟
با سپاس
سلام دوستان
میخواستم بپرسم ایا مک ادرس در isp ذخیره میشه و نمیشه با دو مودم به اینترنت دسترسی داشت و فقط اولین مودمی که کانفیگ شده میتونه استفاده کنه؟
با سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته ذخیره میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به جز این مکانیزم های دیگه ای هم هست که استفاده میکنند
مثل پورت سکوریتی که شماره شما روی پورت تجهیزات مخابرات ذخیره میشه که اگه کسی نام کاربری و رمز و مک شما رو داشته باشه نتونه سواستفاده کنه
amirpcp30 (20-12-14)
ممنون دوست عزیز
خب یعنی راهی نیست که با دو تا مودم به اینترنت دسترسی داشت؟
با سپاس
djamir1000 (20-12-14)
کاربر شهرسختافزار
درود
همه ISP ها اینطوری نیستن، الان پارس انلاین کرج من هر از گاهی مودم رو عوض میکنم، مشکلی بوجود نمیاد. باید زنگ بزنید از پشتیبانی isp خودتون بپرسید.
amirpcp30 (20-12-14), djamir1000 (20-12-14), nima_hl (20-12-14)
کاربر شهرسختافزار
مگر اینکه isp مکانیزم هایی رو که گفتم رو فعال نکرده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی isp های بزرگ مثل شاتل و پارس انلاین و صبانت فعاله بقیشو نمی دونم
عوض کردم مودم مشکای ایجاد نمی کنه ولی وقتی مودمتون رو با کاربری رمز خودتون میزارید روی خط دیگه وصل نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (20-12-14)
سلام ممنون دوستان
ممنون منظور من روی همون خطی که مودم اول استفاده میکنه هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعوض کردم مودم مشکای ایجاد نمی کنه ولی وقتی مودمتون رو با کاربری رمز خودتون میزارید روی خط دیگه وصل نمیشه
djamir1000 (20-12-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks