ببخشیدچون عجله ای انجامدادم تا شما درانجمن باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2مگ وازشاتل
ببخشیدچون عجله ای انجامدادم تا شما درانجمن باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2مگ وازشاتل
mrijoj (25-11-14)
|
2 مگ پهنای باندتونه یا 2مگ سرعتتونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه 2 مگ سرعتتون باشه ,این سرعت خیلی پایینه حداقل باید 400kb/s باشه(در این صورت زنگ بزنید به پشتیبانتون بگید که افت سرعت دارید, البته بهشون بگین که سرعتتون چند هست
شاید هم سرعتتون درست باشه)
مثلا من خودم الان سرعتم 256 صبانت حجمی 20 گیگ هست
ولی اگه برنزش رو برمیداشتم سرعتم رو80 بود
همین کارراقبلاکردم ولی هردفعه یک بهانه ای می ارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبارمی گن زیرساخت اینبارهم گفت سرعتت خوبه ولی من سرعتم کمه
گیج شدم یکی داره اشتباه می کنه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iranpg در تاریخ 04-11-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (04-11-14), mrijoj (25-11-14)
نه ,مثلا مخابرات میگه من بهت 128 میدم و اگه مثلا یک هشتمش بهت سرعت داد درسته .(این یک هشتم رو کاملا مطمئن نیستم عددش چند باشه ولی محاسبشون همینه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علتش هم اینه که یه 1 مگ رو بین 8 نفر شر میکنن
شرکت های خصوصی بین 6 نفر یا 4 نفر (معمولا کمتر از مخابرات) که سرعتشون بالاتر باشه و بتونن پول بیشتری از ما مشترکا بگیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه میگن سرعتت درسته که هیچی
اگه فک میکنی سرعتت کمه ببین نزدیکت (هرچی محدودش نزدیک تر بهتر) کسی هم هست عین خودت 2 مگ شاتل داشته باشه؟؟ ببین سرعتش همینه؟؟؟
اگه هم نبود که دیگه دارن .....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks