mrijoj (25-11-14)
سلام
الان اینترنت من2مگ شاتل است وللی بعضی ازمواقع اینقدرسرعت پایین می ایددرحد 12-50 البته یکبارهم ISP راعوض کردم وپیشگامان(128که اونموقع هم شاتل128بود.) گرفتم ولی بازهم کندبود.
امروزباپشتیبان شاتل تماس گرفتم که گفت سرعت خوب است ولی من سرعتم کندبود(وحشت ناک)البته این راهم بگم موقعی که من تماس کرفتم سکوریتی رافعال کرده بودم ولی قبلاکه سکوریتی غیرفعال بودسرعت بهتربود.
حالامن نمی دانم بایدمودم جدیدبخرمISP راعوض کنم یا...(مودم من زایکسل است)
کمکم کنید.
mrijoj (25-11-14)
|
سلام
وقتی میفرمائید سرعت اینترنت پائینه منظور شما باز شدن صفحات وب است یا دانلود ؟
اگر سرعت دانلود پائینه نرم افزار idm روی سیستمتون نصبه ؟
از همه سرورها (داخلی و خارجی) سرعت دانلود کمه ؟
سرعت وقتی پایین میتونه خیلی از موارد باشه
مثلا ویندوزتون داره بطور اتوماتیک خودش رو اپدیت میکنه
یا یه برنامه مخرب داره فایلهاتون رو به یه سروری اپلود میکنه
یا شاید یه برنامه باعث لیمیت شدن سرعتتون شده
یا . . .
شما با این نرم افزار سرعت نت رو بگیر و اینجا بگو
NetTraffic 1.27.4
سلام دوستان سوالی داشتم
چند وقتیه تا مودم ریست نکنم سرعت دانلود از سرور های خارج از کشور درست نمیشه!! افتضاح پایین میاد فقط سایتهای خارجی!! به محض اینکه مودمو ریست میکنم درست میشه!
آسیاتک دارم چرا اینطوری شده؟؟؟
با پشتیبانی هزار بار تماس گرفتم میگن ما نمیدونیم !!!
کسی بلده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdi_802 در تاریخ 03-11-14 انجام شده است
mrijoj (25-11-14)
دوست عزیز بهتره که یه تاپیک بزنید و سوالتون رو بپرسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_802 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه یه تاپیک میزنم
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (04-11-14), mrijoj (25-11-14)
|
سلام کدام قسمت راقراربدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (04-11-14), mrijoj (25-11-14)
برنامه رو باز کنید و بزارید یه فایلی رو دانلود کنه و بزارید از کل نتون ,اینترنت بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براتون نشون میده که داره با چه سرعتی دانلود میکنه
مثل منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mrijoj (25-11-14)
هرچند که عکس کوچیک و بیکیفیت بود ولی اگه اشتبا نکنم سرعت شما 120 kb\s بود
خوب شما چه سرعتی گرفتین
با چه پهنای باندی و از کدوم شرکت؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks