اسمش EMTEC هست.
حالا چه باید کرد؟
اسمش EMTEC هست.
حالا چه باید کرد؟
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
یه بار با ntfsفرمتش کن ببین حل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بارها اینکار کردم و بارها با فورمت های مختلف فورمتش کردم و تمام برنامه های که در گوگل هست دانلود و تست کردم همینطوری هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی وقت همینطوریه 1 سال دارمش همون اول خرید فورمت کردم گند زده شد و شده بود 4 گیگ بزور تا همینقدر برگردوندم الان خوب تمام رم ها و فلش ها یکم برنامه میگیره درست ولی خوب دیگه باید 15 گیگ خورده ای باید باشه که اینم نیست...
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
روزه اول که خریدیش یادته چند گیگ زده بود؟البته یه احتمال میدم که فلشت نیم سوز شده. چون منم یه سیلیکون پاور داشتم حجمش کم شد با مکافات حجمشو رسوندم چهار گیگ از اونم بیشتر نشد اخر سر فهمیدم نیم سوز شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ارمان123 در تاریخ 27-11-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks