با سلام
دوستاني كسي از اين كتاب اطلاعاتي داره كه به من بده ؟
فارسي است يا انگليسي ؟
كجا ميتونم گير بيارم ؟
كتاب در مورد سخت افزار اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستاني كسي از اين كتاب اطلاعاتي داره كه به من بده ؟
فارسي است يا انگليسي ؟
كجا ميتونم گير بيارم ؟
كتاب در مورد سخت افزار اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
سلام .
A+ اصلش انگليسي هست و مربوط به مدرك A+ Certification ComptiA
است و كتاب خيلي خوب و مفيديه براي كساني كه بخوان مدرك ComptiA a+ Certification رو بگيرند
من مجتمع فني ميرفتم اين كتاب رو اونجا خريدم خيلي بزرگ و حجم مطالبش عاليه .
موسسه مجتمع فني و كهكشان دارند انقلاب هم گيرت مياد حدوداً 12 تومان خريدم نميدونم الان
چنده !
اگه واقعاً كسي مدارك بين المللي شركت ComptiA USA رو بگيره ، كه Network+ هم داره واقعاً
امتحانش سخت و كاره اونطرف درسته . من شنيدم و ديدم كه امتحاناي سختي ميگيره Comptia .
خودم امتحان ندادم ولي از كتابش راضي بودم Base كار با سخت افزار و حتي برخورد با مشتري
به عنوان اينكه شما يه سخت افزار فروش هستيد ، رو تو اين كتاب امتحان ميگيرن و آموزش ميدن.
يادمه يه سوال داشت كه نوشته بود : توپي ماوس رو با چي تميز كنيم كه گردو خاك كمتري بگيره ؟
جواباش : آب - الكل - صابون - آب و الكل
به نظره شما كدومشه ؟ (البته سوال انگليسي بودا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط feryfrt در تاریخ 23-10-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با تشكر از شما
پس به درد من نمي خوره . چون انگليسي است و من هم انگليسيم خوب نيست
منبع فارسي در مورد سخت افزار مثل اين كتاب سراغ نداريد ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
خواهش ميكنم. سعي كن كتاب انگليسي بخوني ، 2 صفحه كتاب انگليسي ComptiAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو بخوني معادل اينكه 10 صفحه كتاب فارسي خوندي ولي از ريشه فهميدي كه چي به چيه.
زبان تخصصي هم بلد باشي كافيه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش كتاب معادل فارسي A+ هست ولي من نخوندم يه سرچ بزن.
K1LOU (24-10-09)
اسم کامل کتاب رو بگو.
بعدشم انگلیسی بخون دیگه! راست میگه.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
K1LOU (24-10-09)
کاربر شهرسختافزار
این کتاب فارسی هم ترجمه شده. هم انتشارات مجتمع فنی تهران داره و فکر میکنم انتشارات نص هم داشت.
ولی در کل کتابهایی که تو ایران هست به روز نیست و +A یکسری مطالب عمومی سخت افزار رو توضیح داده. به نظر من شما اگه مطالب همین انجمن ها رو دنبال کنی از 10 تا کتاب +a بیشتر نکته داره.
K1LOU (24-10-09)
|
|
منم با مطالب انجمن ها موافقم هم ايراني هم خارجكيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (24-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks