خب آماری که توی این سایت نشون میده ، تا حدودی میتونه کمکتون کنه .
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR
اما اگه تخصصی تر اگه خواستی بدونی ، بگو تا شاید بتونم کمک کنم .
کاربر شهرسختافزار
با دروود
کدام میزبان سرویسهای حرفه ای تر و پشتیبانی بهتری را در ایران دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خب آماری که توی این سایت نشون میده ، تا حدودی میتونه کمکتون کنه .
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR
اما اگه تخصصی تر اگه خواستی بدونی ، بگو تا شاید بتونم کمک کنم .
saeed25 (27-01-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
تو این لیست PERSIANWEB.COM هم هست که من دارم باهاشون کار میکنم
سرورشون خیلی قدرتمنده بدون هیچ مشکلی دارن کار میکنن و هنوز ندیدم سایت down بشه یا مشکلات دیگه
فقط پشتیبانیشون فوق العاده بده
یه ایمیل میدی 4-5 روز باید صبر کنی جواب بدن بهت
تماس هم که میگیری باهاشون خیلی بد حرف میزنن و اصلا راهنمایی و همکاری ندارن
تجربه خودم رو گفتم بگم خدمتتون
saeed25 (27-01-09)
कभी हार
سعید جان من مدت زیادی هست که با هاستینگ های زیادی کار کردم . پیشنهاد میکنم اگر توی دیتاسنتر های ایرانی میخوای بری برو سراغ HostIran توی DC پارس آنلاین . خارج از کشور هم باز هم HostIran اگه پول زیاد داری نداری irPowerWeb هم بد نیست ( مامبولرن ، پرشین وب و ... ) هم بد نیستند اما در کل هاستینگ های ایرانی چون به DC دسترسی مستقیم ندارند تاخیر توی بعضی از کار های اورژانسی پیش میاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
saeed25 (27-01-09)
کاربر شهرسختافزار
دروود بر همگی دئوستان
شوربختانه دسترسی به خارجی ها ندارم!!!
از میزبانهای وطنی معرفی بفرمایید...
و اما مهمتریننکته من فکر می کنم پشتیبانی راستین(24 ساعته حقیقی!!!)بایستی باشد،زیرا که این به تجربه برایم استانش شده است و نمی خواهم بار دیگر بی گدار به آب بزنم!!!
چشم به راه همیاری دوستان هستم...
کاربر شهرسختافزار
|
|
कभी हार
پشتیبانی 24 ساعت واقعی یکم دور از ذهن هست توی ایران اما HostIran را چندین بار تست کردم 3 نصف شب هم پاسخ دادند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در کل اون هایی که بهت معرفی کردم irPowerWeb و HostIran.net خیلی خوب هستند .
خوب بودن یک هاستینگ را از سایت هایی که روش هاست شده میشه فهمید تا حدودی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور های شهر سخت افزار یکی در کانادا و یکی هم توی آمریکاست و به زودی یک سرور هم توی انگلستان خواهیم داشت که به مرور جایگزین سرور کانادا میشه چون سرعت های بالا تری دارند برای ایران . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
saeed25 (28-01-09)
کاربر شهرسختافزار
कभी हार
عزیزم این ها را مد نظر قرار ندید زیاد ! من سه سال هست روی سرور هاشونم میتونم بگم توی ایرانی ها خوبند ولی باز هم به نظرم اگه پول فاکتور اصلیتون نیست HostIran.Net کمی بهتره ولی irPowerWeb را هم اگه ناراضی بودیم اصلا سرور نمیگرفتیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید هاستینگ های ایرانی از دیتاسنتر های خارجی میگیرند چیز هایی که مهمه اینه که سطح دانش و پشتیبانی اون ها و مهم تر از همه مسئولیت پذیری اون ها چه قدره ! وگرنه اصل سرور در دیتاسنتر iWeb کانادا هست و اگه Dedicated بگیرید میتونید دسترسی Root داشته باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
saeed25 (28-01-09)
کاربر شهرسختافزار
دروود شهریار جان
نخست آنکه پول سرویس های خود ویژه(اختصاصی)را نداریم:دی
در نخستین معیار،کیفیت در نگر ما است،و سپس دیگر معیار ها!!!
اما شما بیشتر سخن از کارگزاران خارجی به میان می آورید،و تا آنجا که من می دان متنها راه سرویس گرفتن از یک شرکت خارجی،داشتن کارت سبز(Green Card)هست،آیا درسته؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks