VAhid_El (11-08-16)
چطور میتونم وی پی ان در بلو استیک فعال کنم و در کامپیوتر. وی پی ان دارم و در اندروید درسته ولی صفحه گوشی کوچیکه نمیشه فیلم های یوتویوب دید میخواستم در بلو استیک و کامپیوتر نگاه کنم ولی فعال نمیشه هر وی پی انی که دارم در اندروید درسته ولی تو بلو استیک فعال نمیشه چه کنم؟
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 11-08-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
VAhid_El (11-08-16)
|
وی پی ان رو روی PC فعال کنید و بعد بلواستک رو باز کنید و سایت هایی که میخواین رو باز کنید.
اینطوری کل ترافیکی که از درگاه سیستمتون خارج میشه از طریق قند شکن میگذره و مسلماً این سایت ها هم باز میشن.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
اینکارو کردم ولی نشد. عین تاپیک قبلی من میخواستم کلکی بزنم برنامه ای که کانال های ماهواره فقط ایرانی میاره میخواستم با تصویر بهتر تو بلو استیک بیارم تو گوشی اندرویدی دارمش ولی خوب صفحه کوچیک ولی تو بلو استیک نگو ف ن د ق شکن هم میخواد ولی تو بلو استیک نتونستم فعال کنم فلانی رو اسمش نگیم ف ن د قبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VAhid_El (11-08-16)
این نرم افزار رو تست کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قندشکن برای بلو استک
عالیه ولی من جسارت نباشه سایت های غیر اخلاقی نمیخوام باز کنم من فقط میخوام این برنامه
GLArab
که برای گوشی هست و من تو بلو استیک نصب کردم باز بشه و کانال های ماهواره که کاملا فیلم های سالم پخش میشه بگیرم ولی مثل اینکه این نوع ف ن د ق ش ک ن اینجا عمل نمیکنه.
خیلی خوب بود لاعقل این برنامه نسخه ویندز اگه بود پیدا میکردم و کانال های ماهواره میگیرفتم. قبلا هم یه تاپیک زدم برای دریفات این نوع برنامه ولی هیچکدوم چیزی نشون نمیداد جز این که اینم برای موبایله...
VAhid_El (11-08-16)
الان این نرم افزاری که معرفی کردم رو تست کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه نشد با همون روش Mobizen که تو پست دیگه بهتون توضیح دادم میتونید این کارا رو بکنید. (قند شکن در گوشی فعال بشه و رو PC تصویر رو ببینید)
0reza666 (11-08-16)
|
0reza666 (11-08-16), DOOM999 (11-08-16), M A H R A D (12-08-16), M3RS4D 50062 (25-09-16), VAhid_El (11-08-16)
یه سوال دیگه درباره بلو استیک دارم.
میخوام بلو استیک نصب کنم این ارور میاد وستای نصب و نصب نمیشه.
http://8pic.ir/images/t2ijfev3el0mzgyplkjr.png
http://8pic.ir/images/956kitdenaj2jt1rrsgf.png
چه کنم؟
0reza666 (24-09-16)
لطفا لینک دانلود بزارید چون از یجا دانلود کردم موقعه نصب باز ارور میده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks