سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایتی نمی شناسم اما شما یه ماه یه سرور مجازی ارزون از خارج از کشور با سیستم عامل ویندوز اجاره کن بعدش براحتی چند دقیقه می تونی کل فایل ها رو از گوگل درایو دانلود کنی و براحتی تو تمامی آپلودسنتر هایی که حساب داری دونه دونه با سرعت جت آپلود کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم با سرور مجازی کانادا که قبلاً داشتم روی پیکوفایل که داغون ترین سرعت آپلود رو داره 4 گیگ فایل رو چند دقیقه ای آپلود کردم روی آپلود بوی هم با نرم افزار ویندوزی خودش 9 گیگ رو در عرض چند ثانیه آپلود کردم خودم باورم نمیشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سرور های خارج از کشور اینترنت 100 ها برابر از اونی که حتی تو تخیلات ما هم نمی گنجه دارن البته باید از جای خوب و معتبری خریداری کنید که سرعت شما رو محدود نکرده باشن بار ها بوده از جا های نامعتبر خریدم و سرور مثلاً آلمان سرعت 2 مگابایت در ثانیه داشت در صورتی که قبلش از یه جای دیگه سرور آلمان داشتم با سرعت 110 مگابایت در ثانیه به نظرم اگر قصد خرید داشتید قبلش هم بگید برای دانلود و آپلود می خواین هم اینکه اگه تست چند ساعته رایگان هم قبلش میدادن که چه بهتر.
خوبی سرور هم اینه که شما با نرم افزار Remote Desktop که پیش فرض رو ویندوز هر کامپیوتری هست بهش وصل میشید و هر چی توی سیستم عامل سرور دانلود یا آپلود انجام بدید از حجم اینترنت شما کم نمیشه مگر اینکه بخواین یه فایلی رو از سرور روی هارد کامپیوتر خودتون دانلود کنید که اون موقع چون دانلود در کامپیوتر خودتون حساب میشه حجمتون کم میشه.
Bookmarks