با سلام
می خواستم ببینم که چه تفاوتی مابین هاست داخلی و خارجی وجود دارد؟کدام بهتره
چرا حتی بین همین هاست های داخلی نیز تفاوت قیمت زیادی وجود دارد؟کدام بهتره
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
می خواستم ببینم که چه تفاوتی مابین هاست داخلی و خارجی وجود دارد؟کدام بهتره
چرا حتی بین همین هاست های داخلی نیز تفاوت قیمت زیادی وجود دارد؟کدام بهتره
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
|
هاست فقط در یک کلمه پشتیبانیش مهمه . بنا به دلایلی توصیه میکنم از داخل هاست بگیری . من با برتینا و میهن هاست و... کار کردم . هاست پرشین تولز هم عالیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید از کجا میشه فهمید که کدام پشتیبانی شان بهتره؟خب همه که گفته اند پشتیبانی 24 ساعته و .... مثل هم گفته اند.
چرا این همه تفاوت قیمت وجود دارد میان هاست ها,خب یعنی اونیکه از همه گرانتره بهتره؟
love is beautiful
but
live is important
مهم هست چه سایتی میخواهید راه اندازی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که میخوام یک فروشگاه راه بیاندازم ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگر بخوام مثلا انجمن , شبکه اجتماعی یا سایت شخصی درست کنم چه فرقی دارد؟
love is beautiful
but
live is important
برای انجمن و شبکه اجتماعی هر هاستی توانایی پاسخگویی ندارد و ممکنه کار به ساپسند اکانت هم برسه . چون فشار زیادی به سرورشون میاد . پیشنهاد میکنم هاست رو از یکجا معتبر تهیه بفرمائید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بستگی داره سروری که داره به شما از طریق اون هاست اجاره میده. چه مشخصاتی داره؟ در کدام دیتاسنتر هست؟ کدام کشور؟ آیا بک آپ میگیره؟ اگر میگیره چند مدت یکبار میگیره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی چه پلت فرمی داره هاست رو میده؟
برای سایت های شلوغ (شبکه و فروشگاه و انجمن) هاستی مجهز و خوب باشد ولی برای سایت شخصی چندان فرق نمی کند که هاست را از کجا بگیریم و چگونه هاستی باشد؟
love is beautiful
but
live is important
کلا شرکت های معتبر کمی گرانتر هستند . ولی پشتیبانی خوبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-07-14)
خب مشتریی که قرار است برایش یک سایتی بزنیم , فرقی برایش می کند که پشتیبانی خوبی داشته باشد یا نداشته باشد,تفاوت قیمت زیاد برایش قانع کننده است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks