سلام
دوست عزيز من از خيلي از مديريت محتواها استفاده كردم از e107 و پي اچ پي نيوك و ... ولي به نظر من جوملا از همه شون بهتره. چون از نظر امنيتي بالاست و همچنين قالبهاش به راحتي يافت مي شن.
يا علي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
سلام
دوست عزيز من از خيلي از مديريت محتواها استفاده كردم از e107 و پي اچ پي نيوك و ... ولي به نظر من جوملا از همه شون بهتره. چون از نظر امنيتي بالاست و همچنين قالبهاش به راحتي يافت مي شن.
يا علي
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
sardarn (25-02-10)
وردپرس به خاطر کارکرد راحتی که داره.
sardarn (25-02-10)
100 % Wordpress & PHP-NUke .. توجه داشته باشید آخرین باری که من جوملا نصب کردم سایتم هک شد .
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 20-02-10 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
يا علي
... و سلام نام خداست، خدایی که در این نزدیکی است...
شما از چه نظر بهترین رو می خواهید از نظر امکانات یا پشتیبانی یا ساده بودن؟
از نظر زیاد بودن افزونه ها و کارکرد راحت بهترین وردپرس هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من یک مدیریت محتوا می خوام که امکانات زیادو خوبی داشته باشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم Nuke رو پیشنهاد میکنم . datalife هم بدک نیست اما از همه بهتر طراحی دستیه .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
برای صفحاتی که خیلی نخواهید درونش تغییر بدید 100 درصد تایید میشههمه بهتر طراحی دستیه .
خودم که با نیوک کار کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیتالایف بهترش هست
حالا چه چیزی بهتر دیتالایفه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks