کسی نبود به این سوال جواب بده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من فایرفاکسم آپدیت و به روز شده اس، اما یه مشکلی واسم پیش اومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینجاس که هر موقع می خوام یه App جدید واسه مثال fireshot رو روی فایرفاکسم نصب کنم، اصلا download نمیشه و حالت stop زده باقی می مونه و اصلا دانلود واسه همین اپلیکیشن بالا پایین نمیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کسی میتونه راهنماییم کنه؟ واجب لازمش دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم بگم که یه بار همین چند روز پیش فایرفاکسمو remove کردم و از اول نصبش کردم. فکر کردم شاید درست شه اما هیچ فرقی نکرد.
کسی نبود به این سوال جواب بده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-06-14), Lucky.Uzer (05-06-14)
ممنون بابت راهنمایی
اما بازم یه مشکلی هست، اینکه چون سیستمم ویروسی شده بود، همین چند روز پیش نصب ویندوز کردم و درایوهامم فرمت کردم. بعد از نصب ویندوز که فایرفاکسمو نصب کردمو خواستم تا چند تا app مورد نیازمو روش نصب کنم که دیدم بازم اصلا دانلود نمیکنه و مشکلم بازم حل نشد.
حالا شما راه حل دیگه ای رو بلدید؟ خواهشن خیلی مهم و ضروریه لازمش دارم.
*MoJtAbA* (07-06-14), Lucky.Uzer (07-06-14)
آنتی ویروسم آپدیت هست دوست عزیز.
از آنتی ویروس bitdefender استفاده می کنم. از بابت ویروسی نبودن سیستم که خاطر جمع هستم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
یکبار پروفایل ار فاکس رو از این مسیر پاک کنید
https://support.mozilla.org/en-US/kb...refox-profiles
میشه راهنمایی کنید، باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم تا پروفایل فایر فاکسم پاک شه؟
ممنون
ببخشید انقدر سوال میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون کدوم فولدره؟ واضح تر توضیح بدید؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks