سلام. الآن دور روزه که میخوم وارد اکانت یاهو بشم متاسفانه این پیام زیر رو نمایش میده، با گوشی هم سعی کردم اما همین پیام رو میده، هم بدون فیلشکن و هم با فیلشکن سعی کردم اما نتیجه یکی بود! در ضمن من فقط با ویندوز وارد اکانتم میشم.
Capture11.PNG
سلام. الآن دور روزه که میخوم وارد اکانت یاهو بشم متاسفانه این پیام زیر رو نمایش میده، با گوشی هم سعی کردم اما همین پیام رو میده، هم بدون فیلشکن و هم با فیلشکن سعی کردم اما نتیجه یکی بود! در ضمن من فقط با ویندوز وارد اکانتم میشم.
Capture11.PNG
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amintaha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت یاهو نوشته این پیام وقتی میاد که شما سعی کردی اکانتت رو بازیابی کنی ولی برای بازیابی اطلاعات اشتباه وارد کردی و اونایی که موقع ثبت نام وارد کردی یادت رفته و بنابراین هیچ راهی برای دسترسی به اکانتت نداری و باید یکی دیگه بسازی
اگه اطلاعات ضروری داری و انگلیسی بلدی می تونی با شماره زیر تماس بگیری یا بری از یک نفر که انگلیسی بلده بگی با این شماره تماس بگیره تا مشکلت حل بشه
fgfgd.jpg
amintaha (14-02-24)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درست میفرمایید. اما مشکل اینجاست که هنگام ورود به اکانت هیچ کدی برام ارسال نمیشد و الآن هم نمیشه!
اتفاقاً دیشب با یاهو کلی چت کردم و چیزهایی که بهشون گفتم رو قبول کردند و بهشون گفتم که چرا برام کد ارسال نمیشه؟!
اما آخرش به من گفتن که :
"متأسفانه، اطلاعات اضافی کافی در حساب شما برای تأیید اینکه مالک هستید وجود ندارد."
و بهم گفت به این آدرس مراجعه کنید :
help.yahoo.com
به عبارت دیگه یعنی برو دنبال نخود سیاه!
من کلی پیام های ضروری و مهم در این اکانتم دارم(مثل تایید وقت قرار ملاقات سفارت) که نمیدونم الآن چکار کنم!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks