نه این مشکل من نبود چون ویندوزی بود که خیلی وقته دارم بدون مشکل ازش استفتده مبکنم ویروس هم نبود.میلاد جان ویروسی نشدی؟ بایوست رو ربست کن ... شاید درست بشه !!! با یه آنتی ویروس و یه آنتی تروجان هم سیستم رو چک کن ... شاید درست بشه !!! شایدم مشکل از این ویندوزیه که نصب کردی... یا هزارویک چیز دیگه !!!
من اون موقع تهران بودم چطور بیام بگیرم؟( بیا تا بهت ورژن جدیدش رو بدم برو تست کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
متاسفانه این کار هم جواب نداد.شما یه بار یاهو رو پاک کن(uninstall)کن.پوشه های مربوط به یاهو رو داخل program file دلت کن.بعد وارد ریجستر ویندوز بشو قسمت user و machine رو نگاه کن(لیست ها )اگه اونجا هم پوشه های یاهو بود پاکش کن و دوباره نصب کن ببین درست میشه.
احتمالا یه فایل exe مورد داره یا تداخل میکنه که نمی تونی نصب کنی.(config توی ریجستر شاید باعث مشکل میشه.)
مرسی بالاخره این روش جواب داد و یاهو رو نصب کردم.یه نرم افزار رجیستری داشته باشی فکر کنم سریع حلش کنه برا؛من خودم با مشکل مشابهی در مورد دانلود منیجر مواجه بودم تا با تیون آپ رجیستریش رو پاک کردم درست شد و نصب شد
از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم.
Bookmarks