دوست عزیز متن ارسالی نا مفهومه لطفا کاملش رو بده؟
سلام خدمت همگی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود یک ماه پیش که داشتم از رپیدشیر دانلود میکردم.10% از دانلود نرفته برق رفت و سیستم ما خاموش شد...بعداز اینکه دوباره برق اومد رفتم تا دوباره فایلمو دانلود کنم ارور داد که آدرس IP شما در حال حاضر مشغول دانلود کردنه و شما با اکانت پریمیوم فقط یک بار در روز میتونید دانلود کنید...بیخیال شدم گذاشتم برای فرداش باز همون ارور رو داد...پس فرداش...یه هفته بعدش...حالا هم که یه ماه بعدشه میگه IP شما مشغول دانلود از رپیدشیر میباشد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظر شما من باید چه خاکی سرم بریزم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز متن ارسالی نا مفهومه لطفا کاملش رو بده؟
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
IP خودتو تغییر بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
چجوری از رپیدشر دانلود می کنید ؟
با چه برنامه ای ؟
یک بار وارد اکانتتون بشید ، و یکبار Logout کنید و بعد امتحان کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
من دیروز که داشتم دانلود میکردم برق رفت و برق که اومد دیگه نتونستم دانلود کنم و نوشته بود تا دانلود قبلی تموم نشه نمیتونی دانلود کنی من هم بیخیال شدم ولی چند ساعت دیگه خود به خود حل شد
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks