دوستان نظری ندارن اگه لطف کنید ممنون می شم؟؟؟
دوستان من از حدود 1 ماه پیش یک دفعه متوجه شدم که نمی تونم لینک های موجود در جدید ترین ارسال های انجمن(مستطیل آبی رنگ در حال حرکت) رو باز کنم و این موضوع در فایر فاکس (انواع ورژن ها) و اینترنت اکسپلورر(حتی 8) صدق می کنه از هر انتی هم که بگید استفاده کردم از ناد 32 بگیر تا اویرا و آخریش هم این نسخه کسپر 2010 ای بود که آقا ساسان زحمتشو کشید ولی فایده ای نداشت حتی در ویستا هم اوضاع همین بود با تغییر ویندوز هم فایده ای نداشت جالب اینجاست که وقتی لاگین می کنم این موضوع پیش میاد یعنی تا قبل از ورود به انجمن این مشکلو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (به من حساسه) الان من دیگه نمی تونم ارسال های جدید رو مرور کنم نظر شما دوستان محترم چیه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
|
دوستان نظری ندارن اگه لطف کنید ممنون می شم؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن این مشکل رو ندارم. اگه تو تمام مرورگر ها این مشکل رو داری احتمالا به خاطر تنظیمات نام کاربریت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بیشتر توضیح بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم بقیه اعضا این مشکل رو ندارند بهتره با یکی از اعضای تیم مدیریت سایت مکاتبه کنی! شاید مشکل به خاطر تنظیمات کاربریت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یکی از این افراد :
Shahryar
Mehdi_MaX
sAsAn.K
M A H R A D
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks