کسی نبود به این سوال جواب بده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من فایرفاکسم آپدیت و به روز شده اس، اما یه مشکلی واسم پیش اومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینجاس که هر موقع می خوام یه App جدید واسه مثال fireshot رو روی فایرفاکسم نصب کنم، اصلا download نمیشه و حالت stop زده باقی می مونه و اصلا دانلود واسه همین اپلیکیشن بالا پایین نمیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کسی میتونه راهنماییم کنه؟ واجب لازمش دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم بگم که یه بار همین چند روز پیش فایرفاکسمو remove کردم و از اول نصبش کردم. فکر کردم شاید درست شه اما هیچ فرقی نکرد.
|
کسی نبود به این سوال جواب بده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-06-14), Lucky.Uzer (05-06-14)
ممنون بابت راهنمایی
اما بازم یه مشکلی هست، اینکه چون سیستمم ویروسی شده بود، همین چند روز پیش نصب ویندوز کردم و درایوهامم فرمت کردم. بعد از نصب ویندوز که فایرفاکسمو نصب کردمو خواستم تا چند تا app مورد نیازمو روش نصب کنم که دیدم بازم اصلا دانلود نمیکنه و مشکلم بازم حل نشد.
حالا شما راه حل دیگه ای رو بلدید؟ خواهشن خیلی مهم و ضروریه لازمش دارم.
*MoJtAbA* (07-06-14), Lucky.Uzer (07-06-14)
آنتی ویروسم آپدیت هست دوست عزیز.
از آنتی ویروس bitdefender استفاده می کنم. از بابت ویروسی نبودن سیستم که خاطر جمع هستم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
|
یکبار پروفایل ار فاکس رو از این مسیر پاک کنید
https://support.mozilla.org/en-US/kb...refox-profiles
میشه راهنمایی کنید، باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم تا پروفایل فایر فاکسم پاک شه؟
ممنون
ببخشید انقدر سوال میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون کدوم فولدره؟ واضح تر توضیح بدید؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks