مطمئنم هیچ دانلود منیجری به گرد پای FlashGet هم نخواهد رسید
مطمئنم هیچ دانلود منیجری به گرد پای FlashGet هم نخواهد رسید
سرم درد مي کند دستمالي به من دهيد که ببندم آنرا و بياويزم خود را از سقف
₪₪₪₪₪
Legends Never Die
|
آره منم شدیدا با امین موافقم. جدیدا که نصب کردم بهش پی بردم... زیرا به این دلیل که قبلا با idm و dap و ... کار کردم . .. این flashget از همش بهتر جواب داده . یکی از قابلیت های خوبش اینه که به صورت مجزا و به ترتیب دانلود میکنه و البته با سرعت بالاتر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من موافق نیستم دلیل میخواین ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قبلا پولی بود الان رایگانش کردن دلیلش هم اینه اصلا طرفدار خارجی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا تورنت دانلود میکنه ولی اگر دانلود نکنه سنگین تره البته از این نمیشه گدشت که کی یاز قابلیت های خوبش اینه که میتونه تایم بهش بدی خودش کانکت کنه و دانلود هم شروع کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بازم من سه تا دانلود منیجر ور ترجیح میدم
Orbit ، IDA ، FDM
البته اینجا هستن دانلود منیجر های گم نام که قابلیت های خوبی دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks