آخرین اطلاعات از پیگیری شکاییت از مخابرات / به روز رسانی 26 / 07 / 1395
امروز ظهر هم به فاصله 2 ساعت و ظهر و بعدازظهر با بنده تماس گرفتن مبنی بر بررسی موضوع شکایت و ازم پرسیدن آیا از شما وجهی
دریافت شده ؟که منم گفتم نه وجهی دریافت نشده ولی اقدام به گرفتن وجه با گرفتنش فرقی نمیکنه و ربطی به موضوع شکایت ندارهبعد دوباره با بنده
تماس گرفتن که گویا مخابرات اصلا مجوز دریافت وجهی رو صادر نکرده و گرفتن هر گونه وجه و اینا غیر قانونیه و تقصیر رو انداختن گردن پیمانکار
مخابرات و گفتن ما داریم بررسی میکنیم و گفتم واقعا مخابرات شده هر کی هر کی که هر کسی میتونه واسه خودش دکه بزنه پول بزنه به جیب !
دریافت کردم رو هم خودتون ببینید !!!! یعنی شاخ درآوردم از اینکه من کجا نوشتم از من وجهی دریافت شده ؟ یعنی حتما باید مبلغی رو پیاده میشدم
بعد شکایت میکردم !!!!!واقعا خیلی متاسفم که هنوز جرات اینو ندارن که اشتباهشونو به صورت کتبی هم عنوان کنن ولی برای خالی کردن بیت المال جراتی دارن در حد بمب اتم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از آخرین پیگیری بنده در تاریخ : 1395/08/3 که هنوز وقت نکردن پاسخ بدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks