کسی اسم این افزونه نمیدونه بهم بگه؟ یا لینک دانلود این افزونه از یه سایتی که حذف نشده نمیتونه پیدا کنه لینک دانلود بزاره اینجا...
اسم این چیه؟ چون مثل اینکه حذف شده و دیگه در دسترس نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s8.picofile.com/file/8279998976/Capture.PNG
من لازمش دارم دقیق همین برنامه میخوام چون قبلا داشتم و عالی بود.
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
کسی اسم این افزونه نمیدونه بهم بگه؟ یا لینک دانلود این افزونه از یه سایتی که حذف نشده نمیتونه پیدا کنه لینک دانلود بزاره اینجا...
|
0reza666 (26-12-16)
ولی نصب نمیشه. وقتی دانلود میکنم و با مروگر فایرفاکس باز میکنم ارور میده رو مروگر و نصب نمیشه. از ارور هم نمیشه عکس گرفت. جای دیگه این نیس برم پیدا کنم یا دانلود کنم؟ مروگر 45 فایرفاکس دارم
مثل اینکه رو بعضی از ورژن های مروگر فایرفاکس نصب نمیشه چون ورژن قدیمی و جدید دارم و تست کردم دیدم شد. پس ممنون دیگه این گذاشتی برای دانلودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 26-12-16 انجام شده است
من برای خودم نصب کردم . مشکل از مرورگر شماست . الان برای نصب شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (26-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks