کاید کنترل به همراه کلید V
من قبلا بلد بودم ولی الان یادم رفته سوال اصلیم اینه.
وقتی میخواییم نوشته هارو کپی کنیم خوب موس میگیریم کلیک چب و رو کلمه میکشیم و کلیک راست بعد گذینه کپی و کپی میکینم و جای که میخوایم پیس میکنیم ولی تو نظرات اپارات نمیشه پیس کرد و موس اونجا عمل نمیکنه ولی خوب یادمه یبار دوستی برام راهش گفته بود که با فشوردن یکی از دکمه های کیبور پیس میشود هر چیزی که رو موس کپی شده بود یعنی اخرین کپی که با موس کرده بودیم حالا کسی میتونه راهش بهم بگه.
یجوری میانبر رو کیبورد میشه بهش گفت دیگه امیدوارم منظورم متوجه شده باشین
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
من ctrl و کلمه v انگلیسی میزنم پیس میشه ولی تو اپارات باز نمیشه پیس کرد چرا؟
یه راهی داره ها برای پیس کردن کسی بلد نیس در اپارات گیرم...
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 26-08-16 انجام شده است
اگه مرورگرت فایرفاکسه افزونه زیر رو دانلود کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک
و روی دکمه سبز رنگش کلیک کن تا قرمز بشه بعد صفحه وب رو reload کن یا f5 رو بزن بعد می تونی paste کنی
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 26-08-16 انجام شده است
کنترل c
و
کنترل v
0reza666 (26-08-16)
copy= CTRL+C
cut= CTRL+X
paste= CTRL+V
0reza666 (26-08-16)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فایرفاکس هست. زدم نصب شد و سبزه ولی همچنان برای اولین کامنت نمیشه کپی پیس انجام داد در اپارات.
وقتی بزنم قرمز بشه متن میشه کپی کرد البته باید یدور ر فرش کرد تا بشه ولی دیگه کدی که باید برای نظر بیاد تا بزنم ثبت بشه نمیاد و نمایش داده نمیشه.
ترفند دیگه ای نیس برای کامنت گذاشتن در اپارات و بدون نوشتن و پیس کردن بشه انجام داد؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دیگه رفرش نمی خواد رو فلش زرد کلیک کن و 3 تا 4 ثانیه صبر کن بعد می تونی متن کپی شده رو paste کنی
لینک
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 26-08-16 انجام شده است
لطفا سوال رو یکبار بخونید و جواب تکراری نفرستید !!!!!!!
0reza666 (26-08-16)
خوب لینک اولی این افزونه نبود دیگه. اره عالی دمت گرم الان تو اپارات پیس میشه
mohammad- (26-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks