سلام
من تازه از شرکتی اینترنت 16 مگ با دانلود شبانه نامحدود گرفتم (از ساعت 2 شب تا 8صبح). بعدا متوجه شدن منظورشون از 16 مگ، از 2 مگ تا 16 مگ است (زرشک!). این به کنار.
برای دانلود شبانه با منیجر مشکلی نیست و فعلا تا 1.3 مگ در ثانیه رو هم می تونم دانلود کنم فقط اینکه فایده ای نداره چون اصل دانلود من از طریق تورنت است. مشکل اینه که آقایان زحمت کشده اند و دانلود تورنت رو محدود کرده اند به همان 2 مگ (220سرعت کیلو بایت دانلود). امتحان هم کردم وقتی یک تورنت دانلود می کنم حداکثر سرعتم با وقتی که 8 تورنت رو دانلود می کنم ثابت می مونه. یعنی همون 220 کیلو.
* خواستم پولم رو پس بگیرم (کمتر از 10 روز مشترک شده ام) ولی میگند چون از سمت ما مشکلی نیست پول تون رو پس نمیدیم.
* برای این مشکل از وی پی ان (پولی) استفاده کردم که خطم رمزنگاری بشه و نفهمند تورنت استفاده می کنم. ولی بدتر شد چون کل اینترنتم محدود شد به همون 220 کیلو یعنی با منیجر هم نمی تونستم بیشتر از 220 دانلود کنم. مجبور شدم وی پی ان و رمزگذاری رو بیخیال بشم. به نظرم وقتی ببینند رمزگذاری شده کل خط رو محدود به حداقل ها می کنند.
* الان دو تا سوال دارم.
1. کسی از دوستان راه حلی برای محدود شدن سرعت دانلود تورنت سراغ داره؟
2. از این سایت هایی که خودشون تورنت رو روی سرورشون دانلود می کنند سراغ دارید که حجم فاایل دانلودش بزرگ در حد چند گیگ و حجم کلی ذخیره اش هم برای دانلود سریال های چند ده یا چند صد گیگ مناسب باشه؟
این سایت https://www.bytesloader.com رو امتحان کردم فایده ای نداشت. مرتب پیام میده tracker ناکافی یا بد.
متشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks