دوست عزیز اگر خیلی به انتی ویروستون اطمینان دارید ؟ آیا میدونستید دستور هایی هستن که انتی ویروس بروزتون رو به زانو در میارن نمونه بارز کاظم غییز که گمونم همه بشناسنش من حاضر هستم قسم بخورم داخل فلش دیسک خودم بود ولی ویروسی نشدم چرا چون روی هرچیز کلیک نمیکنم بعلاوه شناختن اینگونه فایلها درسته سخته ولی وقتی از هر منبعی دانلود نکنی و از فایلها اطمینان داشته باشی و ... هیچ وقت سیستم ویروسی نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yemojud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خیلی راحت میتونم تشخیص بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در مورد ویروس جفو که یک ویروس قدیمی و بی آزار هست باید بگم تنها راحش اینه که فایلهای مشکوک رو اجرا نکنید و سعی کنید فایلهای اجرایی مهمتون رو به صورت آرشیو در بیاورید البته یک نوع پیش رفته از این ویروس هم دو تا کار انجام میده یکی اینکه بعضی پنجره ها رو میبنده و دیگر اینکه اگر انتی ویروس سعی در تهاجم بهش بکنه سیستم رو ریست میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نصب آنتی ویروس بد نیست تازه خوب هم هست ولی اگر سعی کنید بهضی موارد رو رعایت کنید هیچگاه سیستم شما ویروسی نمیشه
در اینجا هم دیگه بحث رو تموم کنید که تاپیک داره از هدف اصلیش خارج میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همگی موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks