یه راه دیگه برای بهینه کردن سیستم قویع کردن نیس ولی خوب خودش تنضیمات خوب روان بازی بهتون میگه.
من چون خودم گرافیک نویدیا دارم پس فقط همین میتونم بگم و خودم تست کردم عالیه.
وارد برنامه گرافیک یا اینطوری بگم وارد برنامه درایور نویدیا بشید البته اول باید اکاند بسازید بعد حتما باید ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن داشته باشد تا بازی های که نصب سیستم دارید اونجا تو پنل درایور بیاد بعد رو هر بازی کلیک کنید مشخصات خوب برای بهینه کردن تنضیمات بازی و رزولیشن بازی میاره. برای مثال من بازی نید فور اسپید ریوالز تست کردم سمت راست که فلش سبز کشیدم خودش میگه بهنیه و بهترین تنضیمات برای ما میگه سمت راستم که فلش قرمز کشیدم جاری نوشته یعنی چیزی که ما تنضیم کردیم خوب برای این بازی من میتونم هر چی اون گفته بزارم و اخرین درجه بزارمش مشکلی نیس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بعضی بازی هارو نصب دارم که خودش نوشته بهینه و میگه رو اولترا نباشه یا رو تنضیمات حیق نباشه یا حتی رو تنضیمات نورمالم نباشه خوب اینطوری بهتره. اینطوری هم بازی روانتره هم به سیستم فشار نمیاد هم کل سیستم سالیان سال عمر میکنه و همم اگه شما شک دارین چه تنضیماتی برای اینکه مشخصات سیستمون این بازی رو چه حالتی میکشه خود پنل یا درایور نویدیا بهترینش بر اساس قدرت سیستموتون بهتون میگه.
اگه خوب بود توضیحاتم لایک کنید لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks