کسی می دونه چرا جیمیل باز نمی شه؟
راهی برای دسترسی به جیمیل دارید؟
الته نه روش استفاده از opera
کسی می دونه چرا جیمیل باز نمی شه؟
راهی برای دسترسی به جیمیل دارید؟
الته نه روش استفاده از opera
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
کاربر شهرسختافزار
با استفاده از google talk میتونی اگر برای دیدن میل هات مشکل داشتی از مرورگر UseJump که خودش یه تنه فیل ت ر شکن هست استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با دروود
اکنون برای من هم باز نمی شود اما تا چندی پیش به راحتی می توانستم باز کنم!!!
با شادباش با مناسبت پیوستن جی میل به گرد اموات!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به دلایل امنیتی امکان استفادش رو گرفتن عین بمب صدا کرده چطور نشنیدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فکر نکنم اینطوری بمونه
ripek (05-03-10)
صداشو شنیدم
راه نجاتشو ندیدم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saeed-Milan (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
جالب بود ولی راه نجاتش صبرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آقا دلم به حال شما ها میسوزه که دسترسی به GMail ندارید .آخه mail های دیگه هم شد فوتبال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
البته راه نجاتش استفاده از پر-ا-کسی و وی+پی+ان هستش. و البته دسترسی مستقیم به GMail بدون استفاده از Browser .
ripek (05-03-10), Saeed-Milan (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من خودم خدمات این کار ها رو می دادم ولی الان به هیچ وجح جواب نمیده موندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا چی جواب نمیده پس این چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس با وی+پی+ان
اینم با پر-ا-کسی
روش سوم که نمیشه ازش عکس گذاشت چون فقط به میلها دسترسی داره ولی مشخصه دیگری که بگه از GMail بوده یا جای دیگه نشون نمیده
ripek (05-03-10), Saeed-Milan (04-03-10), saeed25 (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست من خدایی نکرده من اصلاً منظورم این نبود که شما راست نگفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم رو گفتم البته برای G mail امتحان نکردم ولی بعضی جاهای دیگه رو که می خواستم باز نمی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks