سلام بهادر جان ...
والا عزیز چیز زیادی به فکرم نمیرسه . ببین این به دردت میخوره ؟ :
http://www.bbc.co.uk/iplayer/radio/bbc_radio_four
سلام به دوستان.
باز هم با زحمت هام اومدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این دفعه چیز متفاوتی نیاز دارم.چند روزی هست که رادیو های آنلاین برای من کار نمیدن و Load نمیشن که پخش بشن.
من باید برای یکشنبه 5 خبر 20 دقیقه تا 30 دقیقه ای رو Transcribe کنم (متن اخبار رو بنویسم) اما متاسفانه سایت ها کار نمیدن.
حالا میخواستم ببینم دوستی هست که بتونه کمکم کنه که از رادیو های آنلاینی که معرفی میکنم خبر رو به صورت فایل صوتی از طریق نرم افزار Jet Audio ضبط و آپلود کنه برای من؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رادیو های آنلاین پیشنهادی من:
رادیو CNN
رادیو Fox News
رادیو PressTV
رادیو BBC
اگر رادیو های انگلیسی زبان دیگه مثل ABC یا V*O*A هم باشه مشکلی ندارهwww.bbc.co.uk/radio/
فقط نکته مهم اینه که تمام 20 تا 30 دقیقه اخبار باشه نه نشست خبری یا مستند و ...
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 06-11-09 انجام شده است
Failure is not an option
|
|
कभी हार
سلام بهادر جان ...
والا عزیز چیز زیادی به فکرم نمیرسه . ببین این به دردت میخوره ؟ :
http://www.bbc.co.uk/iplayer/radio/bbc_radio_four
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (06-11-09)
راستش من میخوام ضبط بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رادیو ها نمیدونم چرا برای من Play هم نمیشن.
نمیتونی در حین این که آنلاین هستی ضبطشون کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
कभी हार
نمیدونم قضیه چیه ولی اینجا هم Play نمیشند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای شما ارور میده ؟ برای من وقتی Play میزنه همین طور میمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (06-11-09)
هیچ اروری نمیده.فقط Play نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رادیو هایی که خودم هم گفتم هم کار ندادن؟
بدبختی یاهو مسنجر هم هیچ رقمه اجرا نمیشن که بخوام از برو بچه های دیگه بخوام
Failure is not an option
कभी हार
بهادر جان این ها را ببین به دردت میخوره :
http://search.4shared.com/network/se...lue=10&start=0
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
ممنون شهریار جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دانلودشون کنم ببینم زمانشون کافی هست یا نه و این که این اخباری هست که به کارم بیان یا نا
Failure is not an option
شهریار جان این یه Quiz Show هستش متاسفانه نه اخبار.
بازم دستت درد نکنه.
اگه گیرت اومد برام بزار
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 06-11-09 انجام شده است
Failure is not an option
دوستان کسی نبود به من کمک کنه؟
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks