PCminister (14-06-09), sAsAn.K (14-06-09)
از یک روز بعد از انتخابات اینترنت من کاملا قطع شد ... زنگ زدم دفتر شرکت ADSL دهنده ... تمام خط هاشون رو اشغال کرده بودن ... تعجب کردم ... از اونجا که شماره تلفن مدیرش رو داشتم و باهاش رفیق بودم ( بیش از 30 تا مشتری واسش برده بودم ) بهش زنگ زدم ... اول گوشی رو بر نمیداشت تا اینکه ســـمـــج شدم ... چپ و راست زنگ زدم تا یکیش رو برداشت ... خلاصه به بدبختی و فلاکت و ... از حلقومش کشیدم بیرون ... گفت از تهران به ما اطلاع دادن که اینترنتها رو به مدت یک هفته فعلا قطع کنیم و یا سرعت رو به 2 یا 3 کیلو بایت در ثانیه برسونیم ... حالا منم به بدبختی دارم پست میدم ... به هزار (...مالی ) وصل شدیم و سرعت از Dial up چندین برابر پایین تر شده ...یعنی دوست دارم سیستم رو آتیش بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یاهوم از اون ور قطع شده ... اس ام اس ها 3 روزه قطع شده ... ما باید چه خاکی تو سرمون کنیم ؟ این چه وضعشه ؟! وضعیت اینترنت شما به چه صورته ؟!
فقط در مورد اینترنتتون صحبت کنید ... دوست ندارم تاپیک قفل بشه !!!
ممنـــون
PCminister (14-06-09), sAsAn.K (14-06-09)
|
به دلیل وضعیت بحرانی سیاسی کشور سرعت اینترنت کم شده و دسترسی به یک سری پروتکل ها قطع شده.
کاری از دست من و شما بر نمیاد! اینترنت همه ایران به همین وضعه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (14-06-09), MOHAMMAD1 (14-06-09)
من که دارم دیوونه میشم همچین داغونه که نگو واسه رفتن تو یه سایت باید 16 دقیقه صبر کنم اونم نصفه میاد هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشم واسه اینکار ویندوز عوض کردم فکر کردم شاید مشکل حل بشه ولی حالا معلوم شد داریم از کجا می خوریم
D J V A H I D (14-06-09)
اینجا مشهد!
نوع خدمات اینترنت خریداری شده : 512Kb
سرعت واقعی : Dial-up
پاسخگو در شرکت خدمات دهنده : ........................ (ها؟!)
جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید.
کلمه مناسب را پست نکنید!
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
D J V A H I D (14-06-09), Stream (14-06-09)
اینجا تهران
نوع خدمات اینترنت خریداری شده : 512Kb
سرعت واقعی : 128K
پینگ : 2530
پاسخگو در شرکت خدمات دهنده : خط ها به مدت 3 ساعت 35 دقیقه اشغال بود و بعد هم هیچکس جواب نداد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 14-06-09 انجام شده است
گفتی فقط درمورد اینترنت حرف بزنیم ولی عاملش همونی هست که عکسش تا چند ساعت پیش تو امضات بود !
شرمنده که در مورد اینترنت حرف نزدم
|
دوستان مشکل کم بودن سرعت اینترنت درست شده خداروشکر و جای بحثی هم نمیمونه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks