ممنون که وقت گذاشتید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارایی که گفتینو کردم ولی نشد...
دیشب همین مشکلو با سرور های آپدیتBitdefender داشتم ، صبح مشکلم حل شد و 400 مگابایت آپدیت براش دانلود کردم.....
شاید مشکل از اینترنتمه(از مخابرات گرفتم)....
دیگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه؟
ممنون که وقت گذاشتید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (15-11-14)
|
شاید فایروال ویندوز یا بیت دفندر جلوی ارتباط با این سایت رو میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-11-14), SajjadKhati (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
همه ی لینکای دانلودت مشکل دارن؟ ینی با idm حداقل هیچ نرم افزاری از هیچ سایتی نمیتونی دانلود کنی؟
اگه این طوره ، تو قسمت option یه سر به سربرگ پروکسی بزن که پروکسی (یوزر و پسورد) ست نشده باشه و تیک شو بردار
وگرنه آخر لینک دانلود ، یه علامت سئوال (موقه علامت سئوال گزاشتن ، انگلیسی باشه متن اش) بزار ببین درس میشه
alksdj (15-11-14), seyed mamali (15-11-14)
bitdefender رو پاک کردم...فایر وال ویندوز هم خاموشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان یه چیزی به ذهنم رسید...برم تو safe mode یه امتحانی کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم سجاد جون....درست شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قضیه علامت سوال چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معجزه کرد!!!!!!!؟؟؟
چه جوریه که من باید علامت سوال بزارم ولی شما ها نه؟؟؟؟؟ جل الخالق
علامت سوالو نگاه کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 15-11-14 انجام شده است
SajjadKhati (15-11-14)
آقا امید قضیه حل شد....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راز کار:گذاشتن یه علامت سوال(انگلیسی)آخر لینک دانلود
دست همتون درد نکنه...خیلی آقایید
AMD>INTEL (15-11-14), SajjadKhati (15-11-14)
خاهش میشود
منم دقیق نمیدونم
توضیحش تو همون سایت سافت 98 نوشته هه
نخوری به سقف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-11-14), Rezasam1 (15-11-14), seyed mamali (15-11-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-11-14), SajjadKhati (15-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks