همسان سازی با مرورگرها رو دوباره انجام بده .
alksdj (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
|
|
از کدوم قسمت؟انگلیسی بگید(ما خارجکیشو حالیمون میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منوی IDM رو انگلیسی کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت setting . قسمت genralبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار تیک مرورگرها رو بردار ریست کن . دوباره تیک بزن و ریست کن و امتحان کن
alksdj (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارایی که گفتینو کردم ولی نشد...
دیشب همین مشکلو با سرور های آپدیتBitdefender داشتم ، صبح مشکلم حل شد و 400 مگابایت آپدیت براش دانلود کردم.....
شاید مشکل از اینترنتمه(از مخابرات گرفتم)....
دیگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه؟
شاید فایروال ویندوز یا بیت دفندر جلوی ارتباط با این سایت رو میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (15-11-14), SajjadKhati (15-11-14), seyed mamali (15-11-14), مهدی بهادرفر (15-11-14)
bitdefender رو پاک کردم...فایر وال ویندوز هم خاموشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان یه چیزی به ذهنم رسید...برم تو safe mode یه امتحانی کنم؟
|
|
آقا امید قضیه حل شد....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راز کار:گذاشتن یه علامت سوال(انگلیسی)آخر لینک دانلود
دست همتون درد نکنه...خیلی آقایید
AMD>INTEL (15-11-14), SajjadKhati (15-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks