برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم روز به روز بیشتر موفق بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم بد برداشت کردی چون من تا الان هیچوقت از خودم مطلبی ننوشته بودم ولی چون شما توی امضات نوشتی:
همیشه در حال یادگیری ...

فقط خواستم بگم سعی کن یاد بگیری چطوری ثروتمند بشی نه اینکه من بخوام مال و ثروتم خانوادگیمون رو به رخ کسی بکشم بلکه فقط خواستم بگم منی که به راحتی آب خوردن می تونم سیستم های 12 هسته ای هم بخرم بر اساس عقل و نطق جلو میرم و سود و زیان رو محاسبه می کنم.
چند وقت پیش یکی از کاربران به نام سجاد خطی گفت برو Ryzen 3600 بخر یخیل با صرفه است و من مقدماتش رو چیده بودم که یکدفعه اومد گفت نری بخری شده 5 میلیون و 500 در حالی که قبلش فکر می کنم 2500 یا 3 تومن بود و حالا همون سی پی یو و تولید قدیمش رو باید حداقل 2 تا3 میلیون اضافه میدادم در حالی که قیمت این سی پی یو فقط 200 دلاره که امروز 170 دلار.

در حال حاضر دارن دلاری 31470 تومن برات حساب می کنن در حالی که قیمت روز دلار 16 هزار و 600 تومنه.

اینا با دلار خیلی پایین تر از 13 هزار وارد کردن و شایدم کمتر

حالا شما تمامی قطعاتی که می خوای بخری رو اگه درست حساب کنی می بینی چقدر سرت کلاه میذارن.

طبعا شما هم چون قطعات رو گرون خریدی باید روی دستمزد کاری که می کنی بکشی و این پول حرام می شه.
مثلا من در رشته ای که فعالیت می کنم قیمت یک پروژه 2 ملیون تومنه اما اگه یک چنینی سیستمی بخرم و قیمت رو بکنم 3 میلیون در اصل از مشتری های خودم دزدی کردم حتی 1000 تومن نمی تونم ناحق بخورم.

من باید حرف درست رو به شما می زدم این شما هستید که مباید تصمیم بگیرید.

ضمنا مطمئن باش کسانی که قیمت ها رو به صورت غیر قانونی افزایش دادن با توجه به وعده خداوند و همچنین علم اقتصاد، اگه مردم خرید نکنن اکثریت ورشکست میشن و تا الان خود دیجی کالا چندین بار تعدیل نیرو داشته در حالی که پشتش به جاهای حساس محکمه ولی فروشگاه های معمولی اگه بخوان به این روند ادامه بدن به زودی در فشار اقتصادی شدیدتری قرار می گیرن حتی از این بدتر.
پس وقتی خرید نکنیم اتوماتیک تعادل برقرار می شه چون هچی تقاضا کمتر باشه قیمت ها متعادل تر میشه ولی فعلا چون اینا توی حسابشون پول پس انداز دارن مقاومت می کنن ولی بعدا با عدم خرید مردم تسلیم میشن.
اتفاق اگه اینا قیمت درست بدن خیلی بیشتر پولدار میشن چون مشتری برای خرید صف می کشه و اینا توجه نمی کنن. همین الان اگه قیمت ها متعادل بشه مثل سال قبل من خودم برای هر فروشگاه می تونم 50 تا مشتری ببرم ولی الان یک مشتری پیدا کردن کار خیلی سختیه
مثل یک برادر کوچیک تر برات شرح دادم می تونی نپذیری