حالا بحث شما جداست با بقیه افراد ولی 99 درصد این شکلی نیستن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو حالت داره یا پایین میاد که ما می خریم یا پایین نمیاد که ما پول مفت برای این دلال ها نداریم. اکثرا هم توی خونشون یک سیستم و یک لپ تاپ دارن و می تونن تا مدت های زیادی صبر کنن.
مثلا خود من الان 30 میلیون تمام برای خریدن سخت افزار دارم و نیاز ندارم از جایی وام بگیرم یا قسطی بگیرم بهره بدم و کارم به این صورته که می تونم با خرید این سیستم درآمد خوبی در ماه برای خودم ایجاد کنم ولی به توصیه یکی از دوستان که توی بازاره اگر ببینم همینجوری قیمت ها داره بالا میره این 30 میلیون رو می برم و با یکی دو نفر شراکت می کنم و حساب کردم چند برابرش رو درعرض 6 تا 9 ماه در میارم که بیشتر اوقت روز من صرف همین حساب کردن ها و برنامه ریزی ها می شه.
وضع مالیمون هم خیلی خوبه مثلا چند میلیارد توی بانک داریم یا مثلا قیمت خونمون همین الان 4 میلیارده به لطف دولت تدبیر و امید که این یه قلمش به کارمون اومد در حالی که خیل مفت خریده وبدیمش و به نوعی قیمت کاذبه خودمون هم می دونیم ولی مشتری پشت در وایستاده بخره تا از چنگمون در بیاره. ولی همین ثروت به خاطر فهم درست بدست اومده و اگه ما می خواستیم همینجوری پول بریزیم توی جیب مردم انقدر پولدار نبودیم.
من بالای 3 ساعت در روز فقط صرف روش های ثروتمند شدن می کنم و یکی از راه های ثروتمند شدن اینه که پولی که داری رو مفت از دست ندی که معمولا بالای 90 درصد مردم این قانون رو رعایت نمی کنن.
من قبل می خواستم یک سیستم بخرم حدود 5 تا 8 تومن ولی الان باید 25 تومن خرج کنم همون سیستم رو بخرم. علم اقتصاد میگه این کار غیر عقلانیه. به جاش از پولم صرف کارآفرینی یا روش های پولسازی استفاده می کنم.
ضمنا با کامپیوتر هر کسی نمی تونه پول در بیاره و اگه پول دربیاره پدرش در میاد. پول توی تجارته
Bookmarks