عزیز من یک مودم رومیزی 4G LTE دارم و یک مودم همراه 4G LTE
مودم رومیزیم HUAWEI B310s هست
B3.jpg
و مودم همراهم HUAWEI E5577c
5577.jpg
هر دو هم آنتن دارن (البته قابل جدا کردن هستن و آنتن داخلی هم داره که اگه جدا کنید اندازه مودمای دیگه که آنتن ندارن جواب میده)
سرعتم با مودم رومیزی:
2017-09-14_4-09-01.jpg
با همراه:
2017-09-14_4-51-02.jpg
مودم ها بدون آنتن هم بعضا آنتن گیریشون قوی تر از موبایل هاست،
اما اگه میگید تو منطقه تون سرعت کم و زیاد میشه و احتمالا فرکانسای آنتنش ضعیفه با این مودم ها وقتی که آنتن هاش وصل بشه بهتون اینترنت پر سرعت و کاملا پایدار میده (من که 24 ساعته سرعت نتم عالیه و قطعی هم نداره)
تازه اگه تو جایی باشید که آنتن خیلی خیلی ضعیف باشه باز میشه از آنتن های خیلی قوی (35 تا 45 db) استفاده کرد (برا چن نفر رفته بودم برای نصب مودم که گوشیاشون 4g ساپورت بود اما اصلا تو خونه یا محل کارشون نمیتونستن بگیرن و همش رو 3g بودن و با استفاده از این آنتن ها الان اینترنت 4g پایدار دارن. (البته پر واضحه که جایی که اصلا سرویس 4g ندن نمیشه هیچ کاری کرد، اما اگه باشه ولی خیلی خیلی ضعیف باشه میشه)
اینم یه مدل آنتن 35db و یه 45 db :
2200-600x600.png
22222.png
مودم های 4g lte گرونن، و تو بازه ی 200 تا 600 قرار دارن بسته به پرتابل یا رومیزی بودنشون، پورت هاشون، همراه داشتن آنتن، ظرفیت باتری، برند، داشتن صقحه نمایش،ساپورت از نسخه های lte ، و cat قیمتاشون بالا میره، که اگه خواستید تهیه کنید بهتون میتونم اطلاعات کامل بدم و مدل معرفی کنم
اما اگه بخواید کمتر هزینه کنید میتونید td-lte تهیه کنید که مودم هاش 150 تومنه، اما سرعتش کمتر از 4g lte هست (برای مقایسه با سرعت های مودم های الانم که بالا عکسشونو گذاشتم وقتی td-lte داشتم سرعتم 12 مگ بود)
Bookmarks