یعنی یک سا له مدیر سایت کنار گوشم نمی دونستم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی الان منو می بینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجا می شینین ما خیابون ایران - کو چه قادری ( بازارچه سقاباشی ) کوچه کیمیا . . .تشیف بیارید خوشحال می شیم .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره بابا خدا وکیلی مفت نمی ارزه فقط دانلودش نا محدود بود خوب بود تازه اون 128 که می گه نیست من دانلو د می کنم 13kbs ثابت می گیره با IDM ولی روی 10 و 9 هم می یاد که ییهو. . . . .قطع میشه ؛ سرعت واقعی کمتر از 64kbs من با نرا افزار تست کردم 54kbs بود به قول یارو گفتنی این پول ها خوردن نداره ؟!!128 کجا 54 کجا ؟
عزیز من ADSL میخوام بیا باهم دنبال یه شرکت دیگه بگردیم من یک شرکت دیگه پیدا کردم اسمش پرشین اوربیت توی لیست ساپورتش شماره دیالمه رو نوشته ، خدا کنه داشته باشه ؛ آخه قیمتش خیلی مناسبه من زنگ زدم گفت به صورت آنلاین جوابگو هستیم اگر زحمتی نیست ممنون میشم شما هم یه سرچ کنی ببین این شرکت یا شرکت دیگه ای رو گیر میاری ؟! ولی فکر کنم این دیالمه فقط با افروز قرار داد داره یا نیو نت ؟کلا دیالمه از لحاظ ADSL تعطیله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خط های لیز چیه میگن فیبر نوری 64kbs ولی سرعتش واقعی یه ؟ دانلود و آپلود !!
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks