به نظر من مشکل ما (کل کشور ) نداشتن امکانات در این زمینه نیست مشکل دید منفی نسبت به این موضوع است متاسفانه دید منفی در مورد موضوعی که الان در دنیا به عنوان شاخص پیشرفت اون کشور حساب میشه . یادم میاد زمانی که بیان میشد سرعت 56 کیلو بیت حتی برای دانشگاهها کافیه یا با همین سرعت هم میشه کتابهای 500 صفحه ای رو برای دانشجویان دانلود کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک گوشی خریداری می کنم با قیمت یک میلیون تومان . اما تنها استفاده ای که ازش میشه در اندازه یک گوشی صد هزار تومانی است و علت عدم دادن خدمات توسط اپراتور است سرمایه های در باد . ( پولی که در کشور ما صرف خرید گوشی های آنچنانی میشه ولی هیچ استفاده ای ازشون نمیشه )
وقتی یک سقفی برای استفاده کاربر از اینترنت تعیین میشه یعنی سرعت 128 کیلو بیت . ( البته خبرهای جدید حاکی از ان است که تا 512 کیلو هم رسیده ) یعنی من عملا محدود به استفاده از این خدمات در همین حد هستم
جایی خوندم که شرکت خارجی که با ایرانسل همکاری داره در افغانستان هم همین خدمات رو میده با کیفیت بسیار بالاتر به نظر شما چرا بین خدمات یک شرکت در دو کشور اینهمه تفاوت هست ؟ در حالی که شرکتهای خارجی معمولا نمی خوان اعتبار خودشون رو به خاطر کیفیت بد از دست بدن
با این پست شاید این تایپیک هم به ملکوت بپیونده در حالی که سعی کردم خیلی چیزها روننویسم
و ............................................

Bookmarks