نامحدود شاتل خوبه
با عرض سلام خدمت شما عزیزان من یه مشکل بسیار بزرگ دارم اونم اینترنته من خیلی دانلود میکنم و در خرید اینترنتم همیشه مشکل دارم چون حجمم زود تموم میشه و سرعت بالا هم ترجیح میدم برای دانلود و آپلود با سرعت متوسط چون فایل حجیم آپلود نمیکنم. از شما عزیزان میخوام یه شرکت برای گرفتن نت بهم معرفی کنید که هم ارزون باشه چون بودجم خیلی محدوده بعد از لحاظ حجم مشکل نداشته باشم و بتونم زیاد دانلود کنم با نهایت تشکر اگه میشه چندتا شرکت معرفی کنید شاید یکی که شما گفتید منطقه ما رو پشتیبانی نکنه. ممنون
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
|
نامحدود شاتل خوبه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
آخه نامحدودای اینا عجیبه زده نامحدود بعد میزان ترافیکو زده16 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
7970 (29-11-16), Mehrdad.A 88 (29-11-16)
من توی آبان 37 گیگ دانلود کردم، رمز کار اینه که روزی حداکثر حدود 1.2 گیگ دانلود کنی، بیشتر دانلود کنی سرعت میاد پایین، البته اینم بگم isp ها توی استان های مختلف کارکرد متفاوتی دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Hi web خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
|
نمیدونم من مشهدم و تاحالا ندیدم کسی های وب داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks