ارسال شد دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Sabzgol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارسال شد دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Sabzgol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام منم دعوت نامه می خوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر امکان دارد.
با تشکر.
email:
ahadzadeh2003@yahoo.com
کاربر شهرسختافزار
سلام خیلی ممنون میشم که دعوتنامه برای پرشین گیگ رو هم برام ارسال کنید... Peym4ns@yahoo.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peym4ns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای هر دو عزیز فرستاده شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahadzadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
تاپیکها ادغام شدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (09-03-08)
من هم دارم ، البته در روز یک یا دوتا می توانم بفرستم . دوستانی که دعوت نامه دریافت نکرده اند ایمیل بگذارند تا برایشان ارسال کنم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام منم میخوام plz
djvahid_ba2@yahoo
کاربر شهرسختافزار
me 2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : mehmehdilo@yahoo.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید tanx
کاربر شهرسختافزار
دوستان برای من هم بفرستید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
diba08_80@yahoo.com
ممنون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
اگر ممکنه برای من هم بفرستید
ایمیل من :
Info[At]MicroSunCo[Dot]com
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation