لطفا یک سری به سایت بزنید و متوجه می شوید برای ثبت نام همچنان دعوت نامه میخواهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadpa2gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی به دعوت نامه نیست !
با مراجه به سایت parsaspace.com میتونید خودتون بدون دعوتنامه یک اشتراک رایگان بگیریـد
لطفا یک سری به سایت بزنید و متوجه می شوید برای ثبت نام همچنان دعوت نامه میخواهد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من که چک کردم دولاره کد ثب نام میخواد
بدون دعوتنامه نمیشه ثبت نام کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30spat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحقیقتش دوستان گفتن نمیخواد ما هم رفتیم سایت دیدیم که ثبت نام گذاشته گفتیم نمیخواد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط neo_apz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کلا 10 تا داشتم که برای دوستان فرستادم هنوز هم بهم دعوت نامه جدید نداده.
دوستانی که دعوت نامه بهشون داده شده برای بقیه بفرستن.
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
آا ترو خدا يه نفر يه دعوت نامه به من بده
ali.sezar@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
من پرشین گیگ دارم پرشین گیگ میخواین؟ (نمیدونم دعوتنامش مونده یا نه!
علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezar & sanaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خیلی برات حیاتیه من یه اکانت دارم که بدون مصرف مونده بهت بدم وقتی دعوت نامه اومد فایل ها رو روی اکانت خودت از طریق سایت منتقل کن.
اگه میخوای بگو برات یوزر و پسسورد رو سند کنم.
nisa (15-09-07)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
لطفا یک دعوت نامه هم برای من بفرستید
با تشکر
alirdashti@gmail.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks