سلام :
پاسخ ها خیلی زیاد شد !
سلام :
به امید خدا دارم آروم آروم یک کافی نت + خدمات کامپیوتری باز می کنم ...
مغازه هم بالاخره پیدا شد ...
حالا از شما دوستان کمک می خواهم ...
من خودم یک لیست قیمت و قطعات نوشته ام ، ولی کاری که توش مشورت بشه بهتر به نتیجه می رسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم لطف کنید لیست قطعات به من بدهید ...
با تشکر فراوان ... حتما جبران خواهد شد !
************************************************** ********************************
در ضمن من توی نام این مغازه موندم !
من این دوتا اسم رو پیدا کردم : عصر شبکه + عصر ارتباطات
ولی گفتم شاید دوستان نام بهتری در ذهن داشته باشند ...
نام خوب سراغ دارید ؟!
************************************************** ********************************
سرویس دهنده خوب اینترنت ADSL سراغ دارید و به نظر اساتید بین داتک+پارس آنلاین+شاتل کدام گزینه بهتری است ؟
بعد نرم افزاری سراغ دارید بتونه دانلود یوزر ها رو محدود به یک حجم معینی کنه ؟
اسپانسر سراغ دارید ؟ تابلوی مغازه رو به چه شرکتی بدیم برای تبلیغ ؟
سیستم حال حاضر خودم رو می خوام ببرم به عنوان سرور و این سیستم رو بخرم ، نظرتون چیه ؟
Gigabyte EP45-UD3R Motherboard Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz CPU CORSAIR 4GB (2 x 2GB) B1066 Ram ATI Radeon 4850 512M / HDMI VGA Maxtor 1TB Sata2 H.D.D Green GP580B 580w Real Power Cooler master CM690 Case AOC V22" webcam+Speaker+HDMI Monitor Farassoo Keyboard Farassoo Mouse Creative Inspire 5.1 T5400 Speaker
و این سیستم هم برای کافی نت و یوزر ها :
Asus P5KPL AMSE Motherboard Intel Celeron D 3.0 CPU Kingston 1GB B800 Ram OnBoard VGA Maxtor 160GB H.D.D Green GP330A 480w Power Logic Case LG 17" Flatron T725B Monitor Farassoo Keyboard Farassoo Mouse Sonic headphone Farassoo Webcam
|
سلام :
دوستان نمی خواهند ما رو هم تحویل بگیرند !؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی بیاد جواب ما رو هم بده دلمون خوش باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سیستم یوزرها سی پی یو و مین هر چی ارزونتر بهتر از سمپرون هم میتونی استفاده کنی . در ضمن پاور 330 کاملا برای اونها جوابگو هست احتیاجی به پاور بالاتر و گرونتر نیست .
در ضمن برای سیستم خودت هم میتونی به جای هارد مکستور از سامسونگ یا وسترن دیجیتال استفاده کنی و یا هیتاچی ( البته مکستور هم بد نیست )
بقیه سوالات رو نمی دونم ( راجع به کافی نت و ... )
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 02-05-09 انجام شده است
N@VID (02-05-09)
سلام نوید جان . پیشاپیش مبارکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شیرینی کی میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من کافی نت پاسارگاد قشنگه .
من بودم بین پارس آنلاین و شاتل ( داتک رو ولش همیشه دردسر داره ) شاتل رو انتخاب میکردم تا حالا از 3 تاشون سرویس داشتم شاتل واقعا خوب بوده هم پشتیبانی هم سرعت هم آپ تایم .
برای این کار هم حتما نرم افزارهای مدیریت شبکه این کار رو انجام میدن ولی روی دامین نه روی ورک گروپ.
اسپانسر هم سراغ نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم فعلی خودت اگه بخواد دامین کنترولر بشه فکر میکنم یه مقداری ضعیف باشه باز اساتید باید نظر بدن ولی سیستم هایی که داری میگیری دیگه خودت بهترین انتخاب هایی که بوده رو انجام دادی دیگه حرفی توش نیست .
قربانت نیما . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
N@VID (02-05-09)
سلام :
تشکر از لطف و پاسخ دوستان عزیزم ...
شیرینی شما که محفوظه ...
من هم با شما موافقم ، بیشتر شاتل مد نظر بود ...
|
نوید جان هیف نیست مادربرد asus رو با این cpuبه گند بکشی !!!
به نظر بنده اگر 2180 بگیری قیمت خیلی تفاوت نداره و تازه بعد ها هم دچار مشکل نمی شید(بنده که هر جا میرم جدا از سرعت اینترنت سریعا سرعت سیستم رو مد نظر قرار میدم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش برای این که سیستم خودت برای سرور استفاده کنی به نظر بنده کفایت می کنه (برای گیم نت یکی از دوستان یه سیستم واقعا فکستنی استفاده می شه با cpu:amd sempronداره مدیریت میشه حالا این سیستم که فبها)
در باره ی نام مغازه ، بنده برای هر کاری باشه aTlas رو پیشنهاد میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی کن تا اونجایی می تونید از هدفن خوبی استفاده کنید (سریع خراب نشه)
یه پیشنهاد دیگه برای تابلوی مغازه لازم به خرج اضافی نیست بدین بخش گرافیک دوستان طراحی کنند (بنده سرم شلوغه تا 40 روز دیگه وگر نه میزدم براتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 04-05-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
N@VID (05-05-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
با تشکر ویژه بخاطر توجه شما ...
با 2180 موافقم و اولین انتخابم بود ولی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تابلوی مغازه رو باید ردیف کرد و داد به یک اسپانسر مثل پارس آنلاین که الان تابلوی سوپر مارکت ها رو
هم برای تبلیغ گرفته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا کار گره خورده و مغازه ای که 90 درصد کاراش پیش رفته بود ، سر یک دندگی مالک پرید !
فعلا برنامه ریزی کردم یک جایی رو بگیریم که قبلا کافی نت بوده ، اگر بشه که عالی میشه !
باز هم تشکر ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks